Makaleler
62
Yer
Amerika Birleşik Devletleri
Yarım saat önce eve geldim. Laptop, Wi-Fi'ye bağlı gözüküyordu. Fakat hiçbir sayfa yüklenmiyor, açılmıyordu. Steam offline olmuştu. Başta GoodbyeDPI'dan dolayı sandım. Kapattım, açtım, yine de düzelmedi.

Sonra ethernet kablosu ile bağlantı kurdum. Durum yine aynı. Şimdi modemi kapatıp açtım. Foruma giriş yapabiliyorum. Hız testi yapmak istediğimde şöyle bir hata geliyor:

1766425485273.webp

Steam'i tekrar açtım, yine offline gözüküyor. Şu an sadece sorunsuz olarak forumu kullanabiliyorum. GoodbyeDPI kapalı, birazdan açacağım. ISS olarak Vodafone kullanıyorum. Böyle bir sorun yaşayan var mı? Yoksa sadece ben mi yaşıyorum bu problemi?

1766425598750.webp

GoodbyeDPI açtım. Discord, Steam falan hâlâ açılmıyor. Ne yapacağım? Kafayı yemek üzereyim.

Son düzenleme:
Vodafone internet ile aynı sorunları yaşıyorum. Sorun yaklaşık olarak 2 saat önce başladı. GoodbyeDPI çalışmıyor ve internet siteleri yüklenirken çoğu zaman time out alıyorum.

Hocam bence böyle durumlarda ilk önce müşteri hizmetleri aranmalıdır. Bence siz de öyle yapın.
Arıyoruz şimdi müşteri hizmetlerini. Çözülebileceğini pek sanmıyorum da, neyse.

Vodafone internet ile aynı sorunları yaşıyorum. Sorun yaklaşık olarak 2 saat önce başladı. GoodbyeDPI çalışmıyor ve internet siteleri yüklenirken çoğu zaman time out alıyorum.
Küfür etmeyeceğim... İlk fırsatta internet servis sağlayıcımı değiştireceğim. Vodafone'la bu kaçıncı oldu artık.

Aradık müşteri hizmetlerini. Yaşadığımız bölgede "genel" bir problem var mış güya. Çözmeye çalışıyorlarmış. Şu saçmalık yüzünden CS2'ye giremiyorum...

Arıyoruz şimdi müşteri hizmetlerini. Çözülebileceğini pek sanmıyorum da, neyse.

Küfür etmeyeceğim... İlk fırsatta internet servis sağlayıcımı değiştireceğim. Vodafone'la bu kaçıncı oldu artık.

Aradık müşteri hizmetlerini. Yaşadığımız bölgede "genel" bir problem var mış güya. Çözmeye çalışıyorlarmış. Şu saçmalık yüzünden CS2'ye giremiyorum...
sorun kendiliğinden çözüldü. internet erişimim normale döndü. goodbyeDPI kullanabiliyorum şuanlık bir sorun yok gibi gözüküyor