3MAE4

Üyecik
Arkadaşlar öncelikle merhaba,

Şimdi konuya değinecek olursam önceden Millenicom ve TurkNet kullanıyordum, GoodbyeDPI sorunsuz çalışıyordu. Yeni eve taşındık, (300 metre aşağıya) burada Vodafone Net deneyelim dedik, alt komşum da yayın yaptığı için önermişti. İnternette hiçbir problem yok, her yerde çekiyor; memnunum fakat tek problem GoodbyeDPI. Her şeyini denedim tek tek ama maalesef ki olmuyor. Başka öneriniz var mıdır? Yayın yapacağım için engelleyici bir şey olsun istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

VodafoneNet DPI kullanıyor mu ki? Yapabiliyorsanız router arayüzünden yapamıyorsanız Windows'tan Cloudflare IPv4 ve IPv6 DNSlerini girin. Büyük ihtimal her siteye erişirsiniz. Ayrıca TurkNet ve Millenicom'da da aynı yöntem geçerli. DPI'a gerek yok.

GoodbyeDPI'ı farklı bir methodla çalıştırmanız gerekecek, Her ISS'nin kendine has DPI aşma methodları vardır.

VodafoneNet DPI kullanıyor mu ki? Yapabiliyorsanız router arayüzünden yapamıyorsanız Windows'tan Cloudflare IPv4 ve IPv6 DNSlerini girin. Büyük ihtimal her siteye erişirsiniz. Ayrıca TurkNet ve Millenicom'da da aynı yöntem geçerli. DPI'a gerek yok.
Vodafone en son kullandığımda Wireguard'ı (VPN Protokolü) bile engelliyordu.

Bunu bilmiyordum denicem hemen olucak mı bakalım

GoodbyeDPI'ı farklı bir methodla çalıştırmanız gerekecek, Her ISS'nin kendine has DPI aşma methodları vardır.

Vodafone en son kullandığımda Wireguard'ı (VPN Protokolü) bile engelliyordu.
Hocam rezillik cidden ama internet performansı güzel ama bu dpi çok saçma şaka gibi

Bunu yaptım 1.1.1.1 1.0.0.1 sitelere erişim evet doğru kalkıyor Windows’tan yapınca ama Discord maalesef…

arkadaşlar ne denediysem olmadı sadece QUAD9 dns denedim ipv4 e üst kısmına 9.9.9.9 yapıp alt kısma 149.112.112.112 yapın bende öyle düzeldi hiç dpi falan gerek kalmadı konu kapatılabilir teşekkürler

Son düzenleme:
Bunu bilmiyordum denicem hemen olucak mı bakalım

Hocam rezillik cidden ama internet performansı güzel ama bu dpi çok saçma şaka gibi

Bunu yaptım 1.1.1.1 1.0.0.1 sitelere erişim evet doğru kalkıyor Windows’tan yapınca ama Discord maalesef…

arkadaşlar ne denediysem olmadı sadece QUAD9 dns denedim ipv4 e üst kısmına 9.9.9.9 yapıp alt kısma 149.112.112.112 yapın bende öyle düzeldi hiç dpi falan gerek kalmadı konu kapatılabilir teşekkürler
Discord IPv6 üzerinden de iletişim kurduğu için IPv6 kısmında da Cloudflare DNS girerseniz o sorun da çözülür. Ek olarak çözüldü olarak işaretlemeniz gerekiyor.