Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yavuz

Başarılı
Önceden sadece Cloudflare WARP üzerinden 1.1.1.1 kullanarak Discord’a girebiliyordum, fakat şu an artık giremiyorum. SplitWire’da ByeDPI, Zapret ve GoodbyeDPI’ı da denedim ama lagsız çalışan hiçbir ayar bulamadım. Easy Anti-Cheat kullanan oyunlarda oyunum kasıyor, laglanıyor Discord ise çok geç açılıyor ve aşırı yavaş yükleniyor. Ayrıca oyundaki pingim de ciddi şekilde artıyor. Hatta WireSock kullanırken dizi bile izleyemiyorum. Şu an kullanabileceğim en stabil ve en iyi yöntem nedir?

Çözüm
@Yavuz zapret-win-turkey Vodafone stratejisi çalışıyor ama Easy Anti-Cheat kullanan oyun oynadığın için o seçeneği de eliyorum.

DPIscord (ByeDPI) zaten çalışmıyor dedin.

WARP'ı sadece Discord'da kullanman için basit bir script yazabilirim. Uyar mı?

@Yavuz zapret-win-turkey Vodafone stratejisi çalışıyor ama Easy Anti-Cheat kullanan oyun oynadığın için o seçeneği de eliyorum.

DPIscord (ByeDPI) zaten çalışmıyor dedin.

WARP'ı sadece Discord'da kullanman için basit bir script yazabilirim. Uyar mı?
Uyar, hocam sadece Discord'u etkilesin yeterli benim için.

Uyar, hocam sadece Discord'u etkilesin yeterli benim için.
Birazdan GitHub'da yayınlayacağım.

@Yavuz WARP'ı Yerel Proxy moduna al ve aşağıdaki scripti çalıştır. Açıklamalar proje sayfasında da yazıyor.

Son düzenleme:
Çözüm
Birazdan GitHub'da yayınlayacağım.

@Yavuz WARP'ı Yerel Proxy moduna al ve aşağıdaki scripti çalıştır. Açıklamalar proje sayfasında da yazıyor.

Çalıştı hocam. Elinize, emeğinize sağlık, çok teşekkür ederim.