A alimali Uzman Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 708 Makaleler 3 Çözümler 16 Beğeniler 423 10 Mayıs 2026 #11 eneslentxy dedi: X86 olanını mı indireceğim hocam. Universal olanıymış hocam hallettim. Genişletmek için tıkla... Universal da olur arm64 de olur.
eneslentxy dedi: X86 olanını mı indireceğim hocam. Universal olanıymış hocam hallettim. Genişletmek için tıkla... Universal da olur arm64 de olur.
E eneslentxy Uzman Katılım 25 Kasım 2024 Mesajlar 29 Beğeniler 2 10 Mayıs 2026 #12 alimali dedi: Universal da olur arm64 de olur. Genişletmek için tıkla... Benim internetin DNS'lere karşı garezi var sanırım. 8.8.8.8 veya 1.1.1.1 hiçbir şekilde çalışmıyor. alimali dedi: Universal da olur arm64 de olur. Genişletmek için tıkla... Herhalde Mullvad'ı alıp bu sorundan kurtulmam lazım veya ISS değiştirmem lazım ama TürkNet'te böyle DNS sorunları, DPI sıkıntısı falan çeker miyim acaba Son düzenleme: 10 Mayıs 2026
alimali dedi: Universal da olur arm64 de olur. Genişletmek için tıkla... Benim internetin DNS'lere karşı garezi var sanırım. 8.8.8.8 veya 1.1.1.1 hiçbir şekilde çalışmıyor. alimali dedi: Universal da olur arm64 de olur. Genişletmek için tıkla... Herhalde Mullvad'ı alıp bu sorundan kurtulmam lazım veya ISS değiştirmem lazım ama TürkNet'te böyle DNS sorunları, DPI sıkıntısı falan çeker miyim acaba