or3m.d

Yetkin
Gitar çalarken şarkı söylemek için mikrofon bakıyorum. dB değerleri vb. şeylerin nasıl olması gerektiği hakkında bilgilendirebilir misiniz?

Rode NT-1 5. nesil alıyorsun ve 10 yıl boyunca bir daha mikrofon derdine girmiyorsun çözüm çok basit. Bu konulara hatırı sayılır mesai harcadığım için seninde bu çukurda kendini kaybedip zamanını boşa harcamanı istemediğim için tek seçeneği sana sundum. İllaki araştırmak istersen Mixyap YouTube kanalından inceleme videosunu izleyebilirsin.

Rode NT-1 5. nesil alıyorsun ve 10 yıl boyunca bir daha mikrofon derdine girmiyorsun çözüm çok basit. Bu konulara hatırı sayılır mesai harcadığım için seninde bu çukurda kendini kaybedip zamanını boşa harcamanı istemediğim için tek seçeneği sana sundum. İllaki araştırmak istersen mixyap YouTube kanalından inceleme videosunu izleyebilirsin.
Fiyatı çok yüksek hocam. Benim öğrenmek istediğim dinamik mi Condenser mi veya dB değerleri nasıl olmalı gibi şeylerin cevabı.

Fiyatı çok yüksek hocam. Benim öğrenmek istediğim dinamik mi Condenser mi veya dB değerleri nasıl olmalı gibi şeylerin ceva.

Fiyatı çok yüksek hocam. Benim öğrenmek istediğim dinamik mi Condenser mi veya dB değerleri nasıl olmalı gibi şeylerin cevabı.

Sadece enstrüman kaydı için dinamik mikrofon tabii ki ama işin içine vokalde girdiği için Condenser'e yönelebilirsiniz bakın imkanınız varsa gerçekten NT-1 5th gen dışında alternatif aramayın. Gerek kendi preampına sahip olması ses kartı gerektirmemesi gerek ise dünyanın en sessiz mikrofonu olması vs. 10 bin TL civarı olması lazım ama o olmuyorsa Audio-Technica AT-2020 NT-1'e en yakın mikrofondur. Ses kartı olaran audient ID4 MK2 öneririm.