Vücut yağlanması nasıl geçer?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Winner
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 362
  • Etiketler Etiketler
    nasıl vücut
Yağ oranın ne durumda? Mevsim geçişlerinde böyle bir durum yaşadın mı hiç?
Bir de sınav stresinden kaynaklı da dökülmeler olabilir.

Ben 185, 95, 100 arasındayım, ben ben değilim şu an öyle söyleyeyim. 80 kilo altı olduğum zamanları çok özlüyorum.
Hocam bende aynı 12. sınıfta hareketsizlikten 75'ten 90'a fırladım 3-4 ayda. Deprem olduğu için devamsızlık affı gelmişti okula gitmiyordum hareketsizdim. Geçen 3 yılda 8 kilo daha ekledim.

Stresinle doğrudan alakalı olduğunu düşünüyorum, sınav çalışması da hareketsizliğe zorluyor zaten.

İçiyorum hocam 2 L kadar.
Gece yemek yeme alışkanlığın var mı?

Su tüketimin, boy/kilona göre bence yetersiz. 4 litrelere dayanmaya çalış. Eğer şikayetin devam ederse bir uzmana danışman iyi olacaktır.

Gece yemek yeme alışkanlığın var mı?

Su tüketimin, boy/kilona göre bence yetersiz. 4 litrelere dayanmaya çalış. Eğer şikayetin devam ederse bir uzmana danışman iyi olacaktır.
Evet var. Gece yemek öncesi yemek sonrası fark etmiyor.

Su iç bol bol, kalori sayımı yap, spor yap.Aralıklı oruç yap. 12 ile 6 arasında sadece beslen, omega 3 takviyesi alabilirsin, paketli gıdaları, şekeri ve basit karbonhidratları kes. Bu yöntemle günlük 1500-2000 kalori açık vererek 2,5 ayda 15 kilo verdim. Hayat daha güzel oldu bir anda.

Su iç bol bol, kalori sayımı yap, spor yap. Bu yöntemle günlük 1500-2000 kalori açık vererek 2,5 ayda 15 kilo verdim. Hayat daha güzel oldu bir anda.
Günlük 2000 kalori açığını nasıl yaptınız hocam tek öğün falan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…