Haklı buluyorum. Çok zararlı, çok saçma, çok O2 israfı insanların olduğu bir platformdu.

Evet, özgürlük cart curt açısından doğru olmayabilir ama pragmatik açıdan oldukça iyi buldum kararı.

Saçma sapan ergenlerin saçma sapan kötü, cool, kızlara hor gözle bakan erkek tasvirleri... Ayy böyle deyince bile midem bulandı.

Yine o tarz şeyler var ama daha kaliteli kitlesi (eser bakımından) ve Türk yayın evleri ile anlaşması bulunan, sosyal ve yarışma bakımından daha aktif olan ve Türk bir girişim olan Çizgi Studio var. Ona bakabilirsiniz. Ben de orada yazmaya başladım.
Oradakiler başka yerlere giderse ne olacak? Wattpad'e kıyasla daha çok kullanılan yerler gibi. Orada yazanların VPN ile uğraşacağını sanmıyorum açıkçası. Orada takılsınlar istedikleri gibi umrumda olmaz.

Ayrıca çocuklar falan filan diyecekseniz önce aileleri denetlesin çocukları.

Engel gerçek mi diye BTK'nın sitesinden kontrol ettim, engel gerçek arkadaşlar.
1721158543891.webp

Fakat ben TurkNet kullandığım için bir DNS değişikliği ile rahatlıkla girebiliyorum :cool:

Siteyi ne kadar sevmesem de erişim engeli atılmasını mantıklı bulmuyorum. Zaten her şeye erişim engeli atıyorlar. Twitch'ten tutun Distrowatch'a kadar. En azından kaldırıldı engeller.

Her şeye erişim engeli atınca da hiçbir şey değişmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör: