Christonius
Uzman
Evet, öyle olmayacak mı?
TikTok'tan önce bu kadar saçma sapan insan görmüyordum. TikTok'tan önce başına poşet geçirip dilenen insan da görmüyordum. Bunun çakması çıksa asla TikTok kadar tutunamaz. Bence yasak çözüm değil, fakat bu tarz ciddi sorunlara gayet çözüm olabilir.
Bu nasıl bir kafa yapisi?
TikTok'tan once internet kullanmiyorum dersen anlarim dedigini. Bunlar hep vardi. TikTok'tan gayet de guzel icerikler izleyip verim alabiliyorsunuz sorun platform degil kitle ve algoritma. TikTok spesifik bir alana yonelik birlesim agi degil, mesela LinkedIn degil. Her insan kullaniyor, TikTok'u engellersin, video yukleyebilecekleri binlerce diger platforma gecerler, onlar da yasaklanir, YouTube yasaklanir, Instagram yasaklanir, Facebook yasaklaniyor, X yasaklanir, y yasaklanir, Z yasaklanir. Ee? Kapa salteri modemi gidelim magarada yasayalim.
Uyusturucu ticareti yapilmiyor kumar oynatilmiyor birak takilsin çocuklar.
Wattpad'in kaliteli bir yer olmadigini biliyorum ama organlarinin keyfine gore platform kapatanlar yarin baska yerleri de kapatir sonra burada aglayamazsin, cunku senin fikrine gore mallar var ve mal varsa yasaklanmali.
Sahsen wattpad kullanan tanidigim var yasi kucuk çocuk. Disari cikamiyor yasadigi yer tehlikeli. Disari ciksa yemek yiyecek / gezecek durumu yok. Kendince wattpadda bir şeyler okuyor takiliyor. İyi kotu umurumda degil en azindan vaktini kendince mutlu olarak geciriyor, Mars'ta yasayabilecegimiz teknolojileri gelistirmekle yukumlu degil bu çocuklar, salla takilsinlar. Zaten ulke dusuk zekali insanlarla dolu. Bari App Store'den Wattpad'i gorup tiklayabilecek login olabilecek zekasi olanlari rahat biraksinlar.