Selamlar, öğretmen olarak hem arşiv hem de paylaşım amaçlı bir web sitesi açtım. Çok zaman ayıramasam da azar azar geliştiriyor ve güncelliyorum. Arama butonu için Codex 5.2, araç gereçlerdeki HTML içerikler için ise Claude Free plan kullandım. Yorumlarınızı bekliyorum.

Selamlar, öğretmen olarak hem arşiv hem de paylaşım amaçlı bir web sitesi açtım. Çok zaman ayıramasam da azar azar geliştiriyor ve güncelliyorum. Arama butonu için Codex 5.2, araç gereçlerdeki HTML içerikler için ise Claude Free plan kullandım. Yorumlarınızı bekliyorum.

Gayet güzel olmuş, biraz doldurulabilir ama görünüşe göre yapacaksınız zaten. Elinize sağlık.

Bana iç açıcı, göze hoş geldi. Arama bölümü daha üst görünür bir bölüme alınabilir diye düşünüyorum.

Site tasarlama konusunda bilgim yok ama genel olarak gozume carpanlari soylecegim.

Ilk olarak arama cubugu cok alakasiz durmus orada, daha ust konumlarda durmasi daha mantikli olur.

Ikinci olarak cumleler sanki iki defa dusunulmemis, akla gelen ilk sekilde yazilmis gibi duruyor. "iki aktif ve genç öğretmen" yerine "aktif ve genc iki ogretmen" seklinde yazmak hem daha dogru hem daha akici olur ki bence direkt daha iyi cumleler secilebilir. "Aktif ve genc iki egitimci meslektaslarina ucretsiz icerik..." vs. tarzinda.

Gezegen fotografi temayla uyumsuz ve sembol olayi da klise hissettirdi. ornek olarak gezegen fotografini kaldirip onun yerine tahta koyup sembol altindaki aciklamalari tahtada listelemek daha hos olur gibi geldi bana.

Menu kismi daha modern bir seyler yapilabilir, biraz fazla ucuz hissettirdi.

Bunlar disinda da bosluk kullanimi tutarsiz ve renk paleti uyumsuz, bunlar daha iyi ayarlanabilir.

Son düzenleme: