hovarda

Yetkin
Yer
Samsun
Arkadaşlar can sıkıntısına böyle bir domain aldım ve ücretsiz açık kaynaklı bir script kurdum. İnternette gördüğüm bilgi adına her şeyi burada paylaşacağım. Sizce nasıl bir fikir? Ayrıca olumlu olumsuz önerilerinizi bekliyorum.

Site adresim: Bilgi adına her şey

Yukarıda posta sembolü,
1735755340552.webp

Bir altında telefon sembolü,
1735755355561.webp

Onun altında da kağıt uçak sembolü var,
1735755374923.webp

Hepsinde sadece tek bir sembol kullanılabilir bana kalırsa. Ya da, yukarıdaki "İletişim" bölümünde bir sembol olmasın, sadece onun bi' altındaki "İletişim" yazısında sembol olsun. Ayrıca, canlı bir destek sunulmuyorsa telefon işareti yerine posta vb. bir sembol daha mantıklı gibi. "Mesajı Gönder" yerine de "mesaj Gönder" veya "İletişim Kur" gibi bir yazı daha iyi olabilir. Geliştirilirse bence güzel bir fikir olabilir bu bilgi sitesi.

Yukarıda posta sembolü,
Eki Görüntüle 111816

Bir altında telefon sembolü,
Eki Görüntüle 111817

Onun altında da kağıt uçak sembolü var,
Eki Görüntüle 111818

Hepsinde sadece tek bir sembol kullanılabilir bana kalırsa. Ya da, yukarıdaki "iletişim" bölümünde bir sembol olmasın, sadece onun bi' altındaki "iletişim" yazısında sembol olsun. Ayrıca, canlı bir destek sunulmuyorsa telefon işareti yerine posta vb. bir sembol daha mantıklı gibi. "mesajı gönder" yerine de "mesaj gönder" veya "iletişim kur" gibi bir yazı daha iyi olabilir. Geliştirilirse bence güzel bir fikir olabilir bu bilgi sitesi.

Hocam teşekkürler pek dikkat etmedim orayı ayrıca pek PHP bilgim yok ama editlemeye çalışacağım.

Sitenin kapsam sorunu ve teknik sorunlarını kullanıcı gözünden tespit etmemiz zor olabilir. İçerik girip ondan sonra eleştiri isteseydin bence çok daha başarılı bir sonuç çıkarabilirdin. Sitenin rengini eleştirmemin yapıcı bir tarafı yok çünkü. Elinize emeğinize sağlık.