Spydea

Yetkin
Makaleler
1
Düzenli içerik üreteceğim bir sitem var, niyeyse bakınca içime oturmayan şeyler var fakat ne olduğunu anlayamıyorum. Blogger kullanarak yaptım. Önerilerinizi alabilir miyim?

Düzenli içerik üreteceğim bir sitem var, niyeyse bakınca içime oturmayan şeyler var fakat ne olduğunu anlayamıyorum. Blogger kullanarak yaptım. Önerilerinizi alabilir miyim?

Reklam engelleyicisi kullananlar çok var maddi gelir kaybı yaşamamanız icin bunlara karşı bir önlem alın.
Başarılar bu yolculukta.

Hocam bir de sistem lokalindeki tema ayarlarını da uygulasın benim tema ayarım siyah olmasına rağmen beyaz tema ile açıldı başarılar dilerim.

Soldaki açılır kapanır menüde ''Kategoriler'' kısmını genişletmek için yazının üstüne basınca etkileşim olmuyor. Sadece oka basınca genişliyor. Ok harici o bölüme tıklayınca da genişlemesi daha iyi olur.

Eğer tanıtım falan yapacaksan appleın kullandığı gibi Three.js öneririm, Node.js yükleyip onu yaparsan daha iyi tabj

Header kısmı gözükmediği için boş gözüküyor. https://facelink-soratemplates.blogspot.com/ satın alırsanız gözükecektir.
Ayrıca konu görünümünü de düzenleyin. Siteniz çok boş duruyor.

Merhaba,

Bence temel olarak sorun arayüz, daha tutarlı bir arayüz tasarımına sahip temalar kullanabilirsiniz. Estetik açıdan çok daha iddialı bir görünüm isterseniz Framer'a bakmanızı tavsiye ederim. Öte yandan Wordpress'i önermeme gerek yok diye düşünüyorum hem ücretsiz hem de pluginlerle çok daha geliştirilebilir bir yapıda. Üstelik ücretli temalar da Framer'dakiler kadar kaliteli ve "seo"ya uyumlular.

Ayrıca yazılarınıza dikkat çekici görseller eklemek de faydalı olacaktır. Şu an yazıdan ibaret oldukları için ayrıştırılabilir durmuyorlar ve kullanıcının algılamasını, birbirinden ayırt etmesini güçleştiriyorlar.