2565

Uzman
Makaleler
1
Arkadaşlar şöyle bir Web sitesi tasarladım sizce nasıl olmuş? Düzeltmem gereken yerler var mı? Önerileriniz nelerdir?

(Herhangi bir kâr amacı yoktur sitede.)

Arkadaşlar şöyle bir Web sitesi tasarladım sizce nasıl olmuş? Düzeltmem gereken yerler var mı? Önerileriniz nelerdir?

(Herhangi bir kâr amacı yoktur sitede.)
5.2 inç Samsung J5 2016' dan girdim siteye bazı şeyler ekrana sığmıyor yazılar iç içe giriyor vs. Yani küçük ekranlı telefonlarda site sorunlu onu düzeltmen lazım.

5.2 inç Samsung J5 2016' dan girdim siteye bazı şeyler ekrana sığmıyor yazılar iç içe giriyor vs. Yani küçük ekranlı telefonlarda site sorunlu onu düzeltmen lazım.
Zaten sadece pc kullanıcılarını hedefliyor ama dediğinizi dikkate alacağım. Hiç düşünmemiştim böyle bir sorunu.

Daha iyi olabilir ancak şu anlık fena değil. Hem bilgisayardan hem de iPhone 11'den girdim bir sıkıntı yaşamadım.
O zaman bir şekilde ekranın kaç inç olduğunu tespit edip ona göre gösterecek bir kod parçası iş görür. Geniş ekranlı telefonlarda sorun yok gördüğüm kadarıyla.

Ana sayfa güzel ama diğer sayfalar biraz boş duruyor. Süslemeler ile güzel olabilir.
Diğer sayfaları menü tarzında yapmak istedim. O sebeple sade durdu. Ne gibi şeyler eklememi istersiniz? Süslemeden anlamıyorum da. 🫠

O zaman bir şekilde ekranın kaç inç olduğunu tespit edip ona göre gösterecek bir kod parçası iş görür. Geniş ekranlı telefonlarda sorun yok gördüğüm kadarıyla.
Bütün hepsine sığması için responsive bir dizayn daha iyi olur böylece etliye sütlüye her ölçeğe göre ayrı kafa sıyırmazsınız.

Bu arada iPhone SE 2020 ve 2022'de de bir sorun yok.

Diğer sayfaları menü tarzında yapmak istedim. O sebeple sade durdu. Ne gibi şeyler eklememi istersiniz? Süslemeden anlamıyorum da. 🫠

Bende cevap vereyim:

1. Kendinizi tanıtmak için "Biz kimiz?" tarzında bir sayfa oluşturabilirsiniz.
2. Sitenin ana sayfasının arkasına sunucunuzdan bir fotoğraf vs. koyabilirsiniz. Aynı zamanda yapabilirseniz bu fotoğraf her siteyi kaydırdığımızda değişebilir, hareket edebilir vs. (Örnek oluşturması açısından Apple'ın sitesine bakabilirsiniz. Bir tane örnek bırakıyorum:
HomePod mini (siteye telefondan girin)
3. Daha detaylı yazılar yazabilirsiniz. Yasaklama sisteminizin nasıl çalıştığı hakkında daha fazla detay vs.