Karşı Atak Sunucuları
Türkiye'nin Yerel Sunucusu - Kalitemizi koruyabilen, oyuncularımıza en iyi deneyimi yaşatan Türkiye lokasyonlu oyun sunucularıyız.
karsi-atak.com.tr
(Herhangi bir kâr amacı yoktur sitede.)
karsi-atak.com.tr
5.2 inç Samsung J5 2016' dan girdim siteye bazı şeyler ekrana sığmıyor yazılar iç içe giriyor vs. Yani küçük ekranlı telefonlarda site sorunlu onu düzeltmen lazım.Arkadaşlar şöyle bir Web sitesi tasarladım sizce nasıl olmuş? Düzeltmem gereken yerler var mı? Önerileriniz nelerdir?Karşı Atak Sunucuları
Türkiye'nin Yerel Sunucusu - Kalitemizi koruyabilen, oyuncularımıza en iyi deneyimi yaşatan Türkiye lokasyonlu oyun sunucularıyız.karsi-atak.com.tr
(Herhangi bir kâr amacı yoktur sitede.)
Zaten sadece pc kullanıcılarını hedefliyor ama dediğinizi dikkate alacağım. Hiç düşünmemiştim böyle bir sorunu.5.2 inç Samsung J5 2016' dan girdim siteye bazı şeyler ekrana sığmıyor yazılar iç içe giriyor vs. Yani küçük ekranlı telefonlarda site sorunlu onu düzeltmen lazım.
O zaman bir şekilde ekranın kaç inç olduğunu tespit edip ona göre gösterecek bir kod parçası iş görür. Geniş ekranlı telefonlarda sorun yok gördüğüm kadarıyla.Daha iyi olabilir ancak şu anlık fena değil. Hem bilgisayardan hem de iPhone 11'den girdim bir sıkıntı yaşamadım.
Diğer sayfaları menü tarzında yapmak istedim. O sebeple sade durdu. Ne gibi şeyler eklememi istersiniz? Süslemeden anlamıyorum da.Ana sayfa güzel ama diğer sayfalar biraz boş duruyor. Süslemeler ile güzel olabilir.
Bütün hepsine sığması için responsive bir dizayn daha iyi olur böylece etliye sütlüye her ölçeğe göre ayrı kafa sıyırmazsınız.O zaman bir şekilde ekranın kaç inç olduğunu tespit edip ona göre gösterecek bir kod parçası iş görür. Geniş ekranlı telefonlarda sorun yok gördüğüm kadarıyla.
Bakacağım becerebilirsem deneyeceğim.Bütün hepsine sığması için responsive bir dizayn daha iyi olur böylece etliye sütlüye her ölçeğe göre ayrı kafa sıyırmazsınız.
O zaman bir şekilde ekranın kaç inç olduğunu tespit edip ona göre gösterecek bir kod parçası iş görür. Geniş ekranlı telefonlarda sorun yok gördüğüm kadarıyla.
Diğer sayfaları menü tarzında yapmak istedim. O sebeple sade durdu. Ne gibi şeyler eklememi istersiniz? Süslemeden anlamıyorum da.![]()