Domain'i beğenmedim. "karsi-atak.com.tr"?

Tasarımı güzel, smooth yapıları severim.

Responsive değil.

1717928627814.webp

Butonlardaki borderlar çok çirkin duruyor, onları da düzeltebilirsin.

Her sayfada farklı bir font, farklı bir tasarım, farklı bir renk çıkıyor. Sayfanın bütünlüğünü bozuyor gibi geldi bana.
Hizmetlerimiz 'e basınca tekrardan Ana sayfaya dönüş yok. Diğer sekmelerde de öyle.
1717928705587.webp

Bu resim ise çok amatör gözüküyor daha profesyonel, kaliteli bir resim kullanmanız mantıklı olacaktır bence.

Arkadaşlar şöyle bir Web sitesi tasarladım sizce nasıl olmuş? Düzeltmem gereken yerler var mı? Önerileriniz nelerdir?

(Herhangi bir kâr amacı yoktur sitede.)
Güzel ama özgün değil sanki. Biraz daha özgün bir tasarım yap. Bu tasarım sanki başka sitelerden esinlenilmiş gibi.

@2565
Hizmetler ve İletişim sayfalarına ikonlar eklenebilir. Her bir butonun yanına temsili küçük ikonlar eklenebilir.
İkonlar nasıl olmuş?

Güzel ama özgün değil sanki. Biraz daha özgün bir tasarım yap. Bu tasarım sanki başka sitelerden esinlenilmiş gibi.
Hangi siteden esinlenişmiş? Belli oluyor mu?

Bu arada "Hizmetlerimiz" kısmında "Blog sayfamız" kısmına gelip "Linux'a Counter-Strike Source Sunucusu Kurulumu" yazısına tıklarsanız "404" hatası veriyor. @2565
Düzelttim hocam şimdi bir bakın.

Her sayfada farklı bir font, farklı bir tasarım, farklı bir renk çıkıyor. Sayfanın bütünlüğünü bozuyor gibi geldi bana.
Hizmetlerimiz 'e basınca tekrardan Ana sayfaya dönüş yok. Diğer sekmelerde de öyle.
Eki Görüntüle 54691
Bu resim ise çok amatör gözüküyor daha profesyonel, kaliteli bir resim kullanmanız mantıklı olacaktır bence.
Hocam geri tuşuna basılıp anasayfaya dönülebilir diye düşündüm. 😁 Önerdiğiniz bir resim var mı?

İletişim Burada iletişim kısmı biraz daha doldurulabilir ve yazı kırmızı hiç olmamış.
Hizmetlerimiz burası da olmamış. Hizmetler tuşuna basınca alta doğru küçük bir şekilde çıksa fena olmazdı.
Karşı Atak - Anasayfa Forum kısmı da hiç güzel değil biraz daha değiştirmeni ve modernize etmeni öneririm.
Forumdaki giriş yapma ekranı da biraz geliştirilebilir.
Karşı Atak Sunucuları burayı biraz daha profesyonelleştirebilirsiniz. Kötü demiyorum ama sanki biraz daha fazla görsel ile desteklenebilirdi.
Donate tuşunu da para tarzı bir tasarımla özelleştirebilirdin.

Onun dışında Ana Sayfa'da eklentilerimiz kısmına biraz daha detay girilmeli ki kullanıcı çekilebilsin.
İletişim butonu da bir zarf veya telefon tasarımıyla süslenebilirdi.
Hizmetlerimiz butonu da minik bir server simgesi ve benzeri şeylerle süslenebilirdi.
Ana Sayfa butonunda ev simgesi olmalıydı.

Önerilerim bu kadar.

Domain'i beğenmedim. "karsi-atak.com.tr"?

Tasarımı güzel, smooth yapıları severim.

Responsive değil.

Eki Görüntüle 54690

Butonlardaki borderlar çok çirkin duruyor, onları da düzeltebilirsin.

Hocam daha amatörümde bu borderlerin başka hangi türü varki örnek bir hoşunuza giden buton resmi atar mısınız?

İletişim Burada iletişim kısmı biraz daha doldurulabilir ve yazı kırmızı hiç olmamış.
Hizmetlerimiz burası da olmamış. Hizmetler tuşuna basınca alta doğru küçük bir şekilde çıksa fena olmazdı.
Karşı Atak - Anasayfa Forum kısmı da hiç güzel değil biraz daha değiştirmeni ve modernize etmeni öneririm.
Forumdaki giriş yapma ekranı da biraz geliştirilebilir.
Karşı Atak Sunucuları burayı biraz daha profesyonelleştirebilirsiniz. Kötü demiyorum ama sanki biraz daha fazla görsel ile desteklenebilirdi.
Donate tuşunu da para tarzı bir tasarımla özelleştirebilirdin.

Onun dışında Ana Sayfa'da eklentilerimiz kısmına biraz daha detay girilmeli ki kullanıcı çekilebilsin.
İletişim butonu da bir zarf veya telefon tasarımıyla süslenebilirdi.
Hizmetlerimiz butonu da minik bir server simgesi ve benzeri şeylerle süslenebilirdi.
Ana Sayfa butonunda ev simgesi olmalıydı.

Önerilerim bu kadar.
Tamamdır dikkate alacağım. Biraz uğraşmam gerek bitirince haber ederim. (Becerebilirsem :D )