Tasarımı kötü. Alışmışız yıllardır aynı şeylere; gitti, başlat menüsünü ortaya ekledi. Herkes performansı önemsemiyor açıkçası. Ben kullanırken tuhaf menüler görmek istemiyorum. Kısacası yeniliğe kapalıyım, Başımıza icat çıkarmasınlar. 
Detaylar
Kim cevapladı?Yıllarca var olan kullanımı iyileştirmek yerine daha da kötü yapmışlar.Tasarımı kötü. Alışmışız yıllardır aynı şeylere; gitti, başlat menüsünü ortaya ekledi. Herkes performansı önemsemiyor açıkçası. Ben kullanırken tuhaf menüler görmek istemiyorum. Kısacası yeniliğe kapalıyım, Başımıza icat çıkarmasınlar.![]()
NexusTS
Yetkin
- Makaleler
- 1
Tasarımı kötü. Alışmışız yıllardır aynı şeylere; gitti, başlat menüsünü ortaya ekledi. Herkes performansı önemsemiyor açıkçası. Ben kullanırken tuhaf menüler görmek istemiyorum. Kısacası yeniliğe kapalıyım, Başımıza icat çıkarmasınlar.![]()
Tasarımı güzel olmuş ama özelleştirme seçenekleri kısıtlı hala daha yeni tasarım sisteme entegre edilmiş değil.
Denetim Masası Dosya Gezgini'ni kullanıyor ve Sekme modunu desteklemiyor aynı şekilde Windows araçları'da Dosya Gezgini'ni kullanıyor ve Sekme modunu desteklemiyor.
Animasyonlar hala sıkıntılı uygulamalar Windows 10'a göre bir tık daha yavaş açılıyor bu sorunları çözerlerse Windows 11 gayet güzel bir işletim sistemi.
Bu biraz kasıtlı bir olay bence. Ayarlar uygulaması yeni bir uygulama olduğu halde o da desteklemiyor. Dosya gezgininin eski hali (Ribbon) daha işlevseldi bence. Explorer Patcher ile eski arayüzü (sekmelerden vazgeçerek) geri yükledim o yüzden.Denetim Masası Dosya Gezgini'ni kullanıyor ve Sekme modunu desteklemiyor aynı şekilde Windows araçları'da Dosya Gezgini'ni kullanıyor ve Sekme modunu desteklemiyor.
NexusTS
Yetkin
- Makaleler
- 1
Bu biraz kasıtlı bir olay bence. Ayarlar uygulaması yeni bir uygulama olduğu halde o da desteklemiyor. Dosya Gezgini'nin eski hali (Ribbon) daha işlevseldi bence. Explorer Patcher ile eski arayüzü (sekmelerden vazgeçerek) geri yükledim o yüzden.
Denetim Masasını Ayarlar uygulamasına taşıyorlar zaten ama bari bu olayı biraz hızlandırsınlar ya da yeni Dosya Gezgini'yle uyumlu hale getirsinler. Onu geçtim eski menülerin karanlık tema desteği bile yok bu bile sinir bozucu bence.
Ayarlar menüsüne sekme özelliğini Windows 11 ile getireceklerini sanmıyorum ama Windows 12 ile getirebilirler Şu anki ayarlar uygulaması gayet sade istenilen ayarlara kolayca ulaşılabiliyor.
Black_eagle 1903
Yetkin
temayı geç hocam temayı geç önce windows 10 kadar stabil olsun da sonrasında bakarız. (Windows 11 kullanıyorum) bariz şekilde 16 gb rami hunharca harcıyor. Ram tabii harcayabilir ama sanki 16 gb ram değil de 8gb ram ile kullanıyor gibiyim sistemimi. Yani iki uygulama açıyoruz şişiyor Windows 10 da durum böyle değil.Denetim Masasını Ayarlar uygulamasına taşıyorlar zaten ama bari bu olayı biraz hızlandırsınlar ya da yeni Dosya Gezgini'yle uyumlu hale getirsinler. Onu geçtim eski menülerin karanlık tema desteği bile yok bu bile sinir bozucu bence.
Ayarlar menüsüne sekme özelliğini Windows 11 ile getireceklerini sanmıyorum ama Windows 12 ile getirebilirler Şu anki ayarlar uygulaması gayet sade istenilen ayarlara kolayca ulaşılabiliyor.
W11 masaüstü bilgisayarımda çok iyi çalışıyor fakat benim dizüstü x515ja ve arkadaşımın IdeaPad 3'ünde oldukça kötü, hatalar veriyor (Bunlar W10 ile kutudan çıktı.). Başka bir arkadaşımın W11'le gelen dizüstü Huawei'i çok iyi çalışıyor.
Atıyorum, 1TB diskiniz var ise diski bölüp 150-200GB'lık bir kısma Windows'u kurup diğer kalan kısma da programları, oyunları falan kurmak en mantıklısı. Her zaman yaptığım şey, şu an Windows açılmayacak duruma gelse bile veri kaybım sıfır.Aslında içinde önemli verilerim olmasa Windows 10'a geçeceğim de işte olmuyor Windows 11'den 10 geçmenin formatsız yolu yok mu acaba?
NexusTS
Yetkin
- Makaleler
- 1
Atıyorum, 1TB diskiniz var ise diski bölüp 150-200GB'lık bir kısma Windows'u kurup diğer kalan kısma da programları, oyunları falan kurmak en mantıklısı. Her zaman yaptığım şey, şu an Windows açılmayacak duruma gelse bile veri kaybım sıfır.
Bende o şekilde kullanıyorum format sonrası oyunları doğrulamam yetiyor. Kuracağım programların setupları da diğer diskte bulunuyor tekrardan indirmeme gerek kalmıyor.
Yeni konular
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-