Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Beyza

Yetkin
Yer
Kocaeli
Merhaba, Windows 10 Pro 64 Bit 19045 lisanslı sürümünü kullanıyorum, harici Wi-Fi adaptörünü USB yoluya bilgisayara takıyorum, ışığı yanıyor ama bilgisayar hiçbir tepki vermiyor ve Wi-Fi ağları gözükmüyor. Windows® 10 and Windows 11* Wi-Fi Drivers for Intel® Wireless Adapters driverını kurdum bilgisayarı yeniden başlattım nafile. Ethernet'i devre dışı bırakarak deniyorum yine nafile.
Sorun nedir?

1706185109416.webp

Çözüm
Otomatik IP alsın. Hotspot açıp ona bağlan bakalım sorun modemde mi yoksa ağ kartında mı?

Ayrıca konu başka bir aşamaya geçti o yüzden nasıl bağlandığını yaz zira öyle tahmin ediyorum ki sürücü kurmamıştın.

Farklı USB girişlerini deneyerek sonunda bir tanesinden bağlanabildim.
Otomatik IP almayı deniyorum o halde.

Otomatik IP işe yaramadı derken bilgisayarı yeniden başlatmayla sorunu çözmüş bulunuyorum, teşekkürler.
1706188034473.webp
Otomatik IP alsın. Hotspot açıp ona bağlan bakalım sorun modemde mi yoksa ağ kartında mı?

Ayrıca konu başka bir aşamaya geçti o yüzden nasıl bağlandığını yaz zira öyle tahmin ediyorum ki sürücü kurmamıştın.

Farklı USB girişlerini deneyerek sonunda bir tanesinden bağlanabildim.
Otomatik IP almayı deniyorum o halde.

Otomatik IP işe yaramadı derken bilgisayarı yeniden başlatmayla sorunu çözmüş bulunuyorum, teşekkürler.
1706188034473.webp

Artı -3 Eksi
Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.