Maxtorices

Uzman
Arkadaşlar, yakın zamanda sistemim kendi başına 24H2'ye güncellenip boş yer açmak için eski update dosyalarını silmişti. Dolayısıyla Windows 10 yükleyip ardından Technopat'tan almış olduğum Windows 11 23H2 ISO ile güncelleme yapmıştım. Sorunsuz bir şekilde güncellenmişti fakat nedense artık kurtarma modunda bir seçenek belirleyin ekranında klavye ve fare çalışmamaya başladı. RGB'ler yanıyor fakat klavye ve farede tepki olmuyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Bu ara merak edenler için 24H2'de ekranda ikiye yarılmalar ve takılmalar oluyordu çok fazla. Sıfırdan 24H2 yüklememe rağmen çözülmediği için böyle uğraştım. Sonucunda artık güvenli moda girmek için çaba sarf etmem gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfırdan yükleme bunu çözmez. Çünkü Windows Recovery ortamı ayrı küçültülmüş bir Windows üstünde çalışılır ve muhtemelen sürücü (driver) eksiği var. Mobilden yardımcı olmam zor ama bu bilgiyi boşuna sıfırdan kurulum yapmamanız için veriyorum.

Sıfırdan yükleme bunu çözmez. Çünkü Windows Recovery ortamı ayrı küçültülmüş bir Windows üstünde çalışılır ve muhtemelen sürücü (driver) eksiği var. Mobilden yardımcı olmam zor ama bu bilgiyi boşuna sıfırdan kurulum yapmamanız için veriyorum.
Sıfırdan yükleme yapmayı düşünmüyorum zaten. Bunu nasıl çözebilirim?

O bölüme Windows'da iken dism komutu ile sürücü eklememiz gerekiyor. Ama bugün yardımcı olamıyorum maalesef :( 1.5 saatlik yolum var ve ezberimde değil. Bu bilgimi kullanarak tavsiyede bulunabilir mi acaba yapay zeka? @TecholAI
Yapay zeka Allah'a emanet. Yolunuz açık olsun sürücü bilgisini vermeniz bile işime yarayabilir. Bir araştırayım çözülürse mesajınızı çözüldü işaretlerim.

Yapay zeka Allah'a emanet. Yolunuz açık olsun sürücü bilgisini vermeniz bile işime yarayabilir. Bir araştırayım çözülürse mesajınızı çözüldü işaretlerim.
Çözemez iseniz belki bugün geç saatlerde belki de yarın size yardımcı olacağımdan emin olabilirsiniz. Mutlaka formu ziyaret edin. Anladığım konular. Tek sorun bilgisayarımı şu an kullanamıyorum.

@Hasan Merkit, Müsait olduğunuzda bakarsanız sevinirim. Koca internet aleminde bir kişi bile adam gibi sorunun çözümünü söyleyememiş. Microsoft’taki eleman direk bilgisayarı sıfırlamayı çözüm diye yutturuyor.

@Hasan Merkit, Müsait olduğunuzda bakarsanız sevinirim. Koca internet aleminde bir kişi bile adam gibi sorunun çözümünü söyleyememiş. Microsoft’taki eleman direk bilgisayarı sıfırlamayı çözüm diye yutturuyor.
Şimdi başlayalım. Müsait oldukça cevap yazacağım :) Öncelikle paylaşmanızı isteyeceğim ilk bilgi cihazınızın modeli. (Marka bilgisayar değil ise ana kartın modelini yazın.)

Gigabyte H610M H V2 kullanıyorum.
Sitesi şu anda çalışmayan marka... Cihazınız şu anda normal açılabiliyorsa;

1. C:\Windows\System32\Recovery\Winre.wim şeklinde dosya var mı?
2. Varsa Anydesk indirip ID verebilir misiniz? Sürücüleri ".inf" olarak çıkartmalıyım.