@6429 11. Nesil İntel ile Windows 10 önermiyorum.
Teşekkür ederim, dikkate alacağım.
Geçebilirsiniz sizin tercihinize bağlı hocam.

Intel thread director Windows 10 da destekliyor diye biliyorum hocam.

Teşekkürler. 🙂
24H2 beklemeniz kanaatindeyim. Insider beta geçebilirsiniz.
Sanırım en mantıklısı bu gibi duruyor, biraz daha sabretmek gerekecek. Teşekkür ediyorum hocam.
Bence Windows 11'i şu şekilde kurun ben o şekilde kullanıyorum tüm performans ayarları anlatılıyor

Az sonra izleyeceğim hocam sağ olun.

Bence de geçilmez. 11 şu an hızlı ve güzel. Ben kendi bilgisayarımda farkı anlayamıyorum.
Ben de bu yüzden kararsız kaldım. Performans konusunda bir sorun yaşamadım fakat ufak tefek şeyler gözüme batıyordu. Sanırım W10 ile en fazla bunlardan kurtulmuş olacağım ama pek gerekli gibi durmuyor. Teşekkürler. 🙂

Ben de bu yüzden kararsız kaldım. Performans konusunda bir sorun yaşamadım fakat ufak tefek şeyler gözüme batıyordu. Sanırım Windows 10 ile en fazla bunlardan kurtulmuş olacağım ama pek gerekli gibi durmuyor. Teşekkürler. 🙂

Pek sorun etmeyin böyle şeyleri Windows 11'den devam edin.

Ben de bu yüzden kararsız kaldım. Performans konusunda bir sorun yaşamadım fakat ufak tefek şeyler gözüme batıyordu. Sanırım Windows 10 ile en fazla bunlardan kurtulmuş olacağım ama pek gerekli gibi durmuyor. Teşekkürler. 🙂

1 sene sonra geri dönmek zorunda kalacaksınız. Geçicekseniz bile bence 2021LTSC sürümüne geçin. En azından 2027'ye kadar güncelleme alırsınız ama ona da fotoğraf görüntüleyiciyi, mağazayı falan sonradan kurmanız gerekir. Bence hiç gerek yok geçmeye. Aynı işlemci bende var inanın farkı yok hız konusunda 10 ile. Bizzat birkaç kere denedim sonunda 11'e geri döndüm. İkisi aynı OS bile sayılır zaten.

1 sene sonra geri dönmek zorunda kalacaksınız. Geçicekseniz bile bence 2021LTSC sürümüne geçin. En azından 2027'ye kadar güncelleme alırsınız ama ona da fotoğraf görüntüleyiciyi, mağazayı falan sonradan kurmanız gerekir. Bence hiç gerek yok geçmeye. Aynı işlemci bende var inanın farkı yok hız konusunda 10 ile. İkisi aynı OS bile sayılır zaten.
O halde 23H2'de kalacağım ve 24H2 bekleyeceğim. Umarım beklediğimize değecek, teşekkür ederim öneriniz için. 🙂

"Herkes gider Mersin'e ben giderim tersine" gibi bir durum olur... Yazılımlar da donanımlar gibi gittikçe teknolojik altyapsını geliştiren süreçlere sahiptir. Şu an barındırdığı teknolojiler bakımından en iyi Windows, Windows 11. Adres hep ileri olmalı, araba yenilerken düşük modele geçmiyorsunuz sanırım...