Windows 11 24H2 stabil mi?

Windows 11, 10'un makyajlı hali gibi dursa da (ki Microsoft bunu inkar etmedi, sitelerinde bile bu yazıyordu) bir sürü yeni özellik ve menü değişimleri geldi. Yıllardır 1900 senelerinden kalma disk yönetimini kullanıyoruz, şimdi ise ayarlarda her ne kadar geliştirilmesi gerekse de yeni bir menü var.

Windows 10 çıktığı zaman da 7 ve 8'den pek çok menü barındırıyordu hatta ayarlar menüsü 8'in pencereleşmiş haliydi. Zamanla şimdiki mükemmel halini aldı. Yani benim fikrim Microsoft'un yavaş yavaş da olsa bu sistemi geliştirecek olması, geliştiremezler daha çok hata çıkarsa zaten kimsenin fanboyluk yapıp "WINDOWS 11 MÜKEMMEL BEN GERİ GEÇMEM" falan diyeceğini sanmıyorum. Ben pek çok kez hatalardan dolayı 11'den 10'a dönmüş birisi olarak 23H2'ye geçtiğimden beri 1 yıl format atmadım. Daha sonra 24H2'ye geçme kararı verdim ve temiz kurulum yapmadığım için (önceki derlemede böyle bir sorun vardı) sürekli değişik mavi ekranlar ve kasmalar almaya başladım. 23H2'ye geri dönünce bunlar kalktı.

Bunlar benim görüşlerim. İnsanların söylenmesine gelince, Windows 10 çıktığı zamanlarda da forumlar sürekli hata var diye kaynıyordu. Her işletim sisteminde eleştiri yapıp o sistemi gömmekten zevk alan bir millet var çünkü. Güncellemeleri düzenli yapsa hemen düzelecek hata için "11 çok kötü ben 10'a döndüm" diye konu açmıştı birisi. Güncel kalmayan insandan sağlıklı bir yorum beklemem ben.

Windows 11 23H2'den daha stabil bence. Özelleştirme uygulamaları konusunda bir kısıtlama koysa da stock hali ile gayet kullanılabilir.

Yani. Konu başlığı Windows 11 24H2 stabil mi? Hayır. Windows 11 stabil mi? Hayır. Konu burada biter, uzatmaya gerek yok.
Senin anlamada bir sorunun mu var? Windows 11 neye göre stabil değil? Bunu söylemeyip sürekli stabil değil diyorsun. Canary kanalı kullanan @Physic bile stabil diyor, çoğu insan stabil olduğunu düşünüyor, herkes yalancı sen mi doğru söylüyorsun? Stabil olmadığı yeri söyle de kabul edelim. 24 saat mavi ekran yemiyoruz Windows 11'e geçtik diye.

Dost. İnternetin her köşesinde Windows 11 ile sorun yaşıyoruz diye bas bas bağıran insanlar var. Siz sorun yaşamıyorsunuz diye Windows 11 stabil bir işletim sistemi mi oldu?

Stabil olmadığı yeri söyle de kabul edelim.
Say say bitmez bir sürü sorunu var. Daha geçen bu forumda açılan Windows 11 ile alakalı bir gönderi 10 sayfa tartışmaya yol açtı sebebi de halen daha sorun yaşayan bir sürü insanın olması.

Sorun yaşamayan kimse yazmıyor çünkü, bundan 3-4 sene önceki konulara baksak Windows 10'un sorunları ile alakalı bir sürü konu doludur. Anlamadığınız şey işletim sistemlerinin 2-3 yılda hemen stabil olmaması en azından Windows için bu böyle işliyor. Ve evet sorun yaşamıyorum diyen çok insan olduğu için bu konuya göre Windows 11 stabil. Başka konularda ne olur bilinmez.

Bak Windows 11'den ezelden beri nefret eden bir insanım. Lakin doğruya doğru konuşmak gerekirse. Canary kanalında olmama rağmen optimizasyon sorunu veya hata yaşamadım.

Belki deneyecek yeni insanlarda stabil olacak? Geri dönme şansı sanki yok. Beğenmediyse geri döner Windows 10'a bu kadar basit. Sırf internetin her köşesinde sorunlu diye bizde sorunlu mu olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…