Dost, Windows 11 24H2 stabil değil. Bu konuya verdiğim cevap, bu sürümün stabil olmaması ve zaten diğer sürümlerinde halen stabil olmamasıydı. Sen ise bunu alıp buradan getirip "Bende stabil, şunda stabil, şurada stabil, önceden değildi ama şu an stabil" gibi yerlere getiriyorsun ama alakaları yok. Sende düzgün çalışıyor olması Windows 11'in stabil olup olmadığı anlamına gelmez. Ben internete bakıyorum. Stabil demek çok nadir sorun çıkartan, herhangi bir eksiği falan olmayan şeylere denir. Windows 11 sence oturmuş bir işletim sistemi mi? Çıkışının üstünden 3 sene geçmiş insanlar halen şu stabil mi bu stabil mi diye soruyor yahu. Bir şeyin üstünden çıkalı bu kadar zaman geçmesine rağmen insanlar halen bu konularda tartışıyorlarsa cevap bellidir zaten.
"Bende stabil, şunda stabil, şurada stabil, önceden değildi ama şu an stabil" gibi yerlere getiriyorsun ama alakaları yok. Sende düzgün çalışıyor olması Windows 11'in stabil olup olmadığı anlamına gelmez."
24H2 en stabil Windows 11 sürümüdür şu ana kadar. Test ettiğiniz sistem kötü ise ki 6 GB ve üstü RAM'de gayet düzgün çalışıyor. Olabilir.
Konuya genel bakışım ise sistemine göre konuş. Herkeste farklılık gösterebilir ama ben çoğunluğun stabillik konusunda problem yaşamadığını, hatta daha da performansın arttığı ile ilgili yorumlarını gördüm.
Bir bildiğimiz vardırda yazıyoruz. Konu sahibi denesin belki onda stabil olacak diye söylüyoruz. Siz gelmişsiniz. "24H2 stabil değil tavsiye etmiyorum." Ben bile Windows 11 ilk çıktığında sıkıntı çıkarcak diye korkuyordum herkesin deneyimi berbat diye ama sıkıntı çıkmamıştı.
Bu sürümü aktif olarak kullanan arkadaşlar, bu sürüm sizce stabil mi? Forum'dan indirdiğim ISO'yu yazdırdım fakat geçmeli miyim bilmiyorum, çünkü dev sürümüymüş.
Bir bildiğimiz vardırda yazıyoruz. Konu sahibi denesin belki onda stabil olacak diye söylüyoruz. Siz gelmişsiniz. "24H2 stabil değil tavsiye etmiyorum." Ben bile Windows 11 ilk çıktığında sıkıntı çıkarcak diye korkuyordum herkesin deneyimi berbat diye ama sıkıntı çıkmamıştı.
Yani YouTube'da öylesine gezinirken bile şu şekil videolar görüyorsam:
Bence inandığınız şeyleri bi' sorgulamanız lazım. (videoda kısaca neden Windows 11'in Windows 10'a göre daha az tercih edildiğini ve kardeşi gibi başarı yakalayamadığını anlatılıyor)