oğuz sasi 54

Yetkin
Yer
cehennem
Selam. 2x8 GB 3000 MHz RAM'im mevcut ve Windows 11 kullanıyorum. En son formatım 9 - 11 ay önce. Tekrar format atmaya üşeniyorum çünkü oyunları vb. yeniden indirmek zorunda kalıyorum ve internetim çok kötü olduğundan 2X daha zor oluyor bu durum.

Tavsiyeniz nedir?

1742327223385.webp

- Arkada sadece Discord, Edge, VoiceMeeter. Açık ve kullanım bu şekilde. Üstüne bir de oyun açmaya çalışınca daha kötü bir hâl almaya başlıyor.

Dosya Ekleri

• 1742327149538.webp
    1742327149538.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 84
Anormal değil. Zaten Windows RAM'inize göre ayarlıyor. Bende de o değerlerde şu an:
1742327657488.webp

Arkadaşımda da Windows 11 var onda bu kadar kullanmıyor ram. 16 GB var onda da. Onun değerleri 6 - 7 gibi geziyor.
Sistem kendisine göre ayarlıyor, arkaplanda çalışan uygulamalar da etkili.

Anormal değil. Zaten Windows RAM'inize göre ayarlıyor. Bende de o değerlerde şu an:
Eki Görüntüle 133708

Sistem kendisine göre ayarlıyor, arkaplanda çalışan uygulamalar da etkili.
Anladım. Anydesk falan yüklü örnek veriyorum şuan. Bilgisayarı açtığım zaman otomatik olarak arka plan şeylerinde anydesk gibi diğer gereksiz şeyler de açılıyor. Başlangıçta değil Arka Plan İşlemleri kısmında. Bunları ayarlayabiliyor muyuz bir yerden?

Anladım. Anydesk falan yüklü örnek veriyorum şuan. Bilgisayarı açtığım zaman otomatik olarak arka plan şeylerinde anydesk gibi diğer gereksiz şeyler de açılıyor. Başlangıçta değil Arka Plan İşlemleri kısmında. Bunları ayarlayabiliyor muyuz bir yerden?
Bunları durdurabilirsiniz de, fakat @Hououin Kyouma hocamın dediği gibi bir debloat işlemi de yapabilirisiniz.