Merhabalar,

Kuzenim bilgisayarın şifresini unutmuş, parola sıfırlama zamanı geldi uyarısı vermiş cihaz. Bende bi bakayım dedim. İnternetten aradığımda kurtarma menüsü üzerinden birkaç satır kod ile yapılabileceği videolarına ulaştım. Fakat şöyle bir sorun yaşıyorum ve bu konuda destek istiyorum.

Resmini ilettiğim kurtarma menüsünde klavye ve mouse çalışmıyor. Hiçbir işlem yapamıyorum böylece kalıyorum. Garip ama bu şekilde bir durum ile karşı karşıyayım.

Desteklerinizi bekliyorum

WhatsApp Image 2025-10-31 at 21.47.52.webp
WhatsApp Image 2025-10-31 at 21.47.51.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun sebebi Windows güncellemesiydi. Çözümü güncelleme. Benden daha bilgili arkadaşlar giriş yapamadan nasıl güncelleme yapabileceğiniz ile ilgili size yardımcı olacaktır. Güncelleme kaldırarak da yapılabilir diye düşünüyorum.

İlgili hata ve çözümü ile alakalı mesaj:

Merhabalar,

Kuzenim bilgisayarın şifresini unutmuş, parola sıfırlama zamanı geldi uyarısı vermiş cihaz. Bende bi bakayım dedim. İnternetten aradığımda kurtarma menüsü üzerinden birkaç satır kod ile yapılabileceği videolarına ulaştım. Fakat şöyle bir sorun yaşıyorum ve bu konuda destek istiyorum.

Resmini ilettiğim kurtarma menüsünde klavye ve mouse çalışmıyor. Hiçbir işlem yapamıyorum böylece kalıyorum. Garip ama bu şekilde bir durum ile karşı karşıyayım.

Desteklerinizi bekliyorum

Eki Görüntüle 197669Eki Görüntüle 197670
Geçmiş olsun. Yeni Windows 11 güncellemesiyle Kurtarma bölümünde aygıtlar çalışmıyormuş. USB'nize Hiren's BootCD gibi Başlatılabilir işletim sistemi kurarak parolayı sıfırlayabilirsiniz.