Maxtorices

Uzman
Arkadaşlar, yakın zamanda sistemim kendi başına 24H2'ye güncellenip boş yer açmak için eski update dosyalarını silmişti. Dolayısıyla Windows 10 yükleyip ardından Technopat'tan almış olduğum Windows 11 23H2 ISO ile güncelleme yapmıştım. Sorunsuz bir şekilde güncellenmişti fakat nedense artık kurtarma modunda bir seçenek belirleyin ekranında klavye ve fare çalışmamaya başladı. RGB'ler yanıyor fakat klavye ve farede tepki olmuyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Bu ara merak edenler için 24H2'de ekranda ikiye yarılmalar ve takılmalar oluyordu çok fazla. Sıfırdan 24H2 yüklememe rağmen çözülmediği için böyle uğraştım. Sonucunda artık güvenli moda girmek için çaba sarf etmem gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bulmakta sorun yaşadım biraz. Şöyle yapalım:

Bunu indirin ve bir klasöre açın. İçindeki programı çalıştırın. İçerisinde USB 3.20 geçen sürücüleri bulacak mı diye kontrol edin. Bulunca sağ tıklayıp dışa aktar seçeneğini kullanıp boş bir klasöre driverları çıkarın.

Bu tarzda sürücü çıkaracak:

Eki Görüntüle 144954
1746091122150.webp

Bulamadım.

O zaman şöyle yapalım. Çözene kadar bırakmayacağım şu işi. Biraz geç cevaplama nedenim bir yandan farklı işler yapmak durumumda olmam...

NTLite indirelim ve kuralım: https://www.ntlite.com/download/
Programı ilk açtığınızda size lisans soracak.Ücretsiz (sınırsız, ticari olmayan) seçeneğini seçin.

WinRe.wim dosyasını üstüne sürükleyin ve Windows Recovery kısmına çift tıklayarak açın. Ardından sürücüler kısmına girin ve pencereyi ekran görüntüsü olarak paylaşın.

Ekran kartının sürücüsü kurulu olmasına rağmen kayıp yazıyor.
Burası WinRE bölümü hakkında şu anda sana detay gösteriyor. Ekran kartı sürücün WinRE ortamında yüklü değildir.

Şimdi bu sürücüleri deneyelim: https://download.gigabyte.com/FileL...8.8339.zip?v=9f29bbd5313a82dfa10d2ed3ba549967

Buradaki "zip" dosyasını çıkarın. İçerisinden .exe dosyası çıkacak. Ona da sağ tıklayıp 7-Zip ile çıkarın. Bu klasörü WinRE.wim içerisine gömmemiz gerekecek:

1746093151590.webp

Bu da işe yaramazsa işimiz iş valla.

Ekleme: Eğer yapamazsanız WinRE.wim dosyanızı bana gönderin. Ben yapabilirim.