Vito_Scaletta
Uzman
ISO'yu Microsoft'dan indirip Rufus 4.5 ile yazdırıyorum. BIOS'tan sonra Windows logosu gekip bir süre bekliyor sonra PC yeniden başlatıyor.
ISO'yu Microsoft'dan indirip Rufus 4.5 ile yazdırıyorum. BIOS'tan sonra Windows logosu gekip bir süre bekliyor sonra PC yeniden başlatıyor.
Edge'i nasıl sileceğim? Bilgisi olan var mı? Kalıntısız olarak silmek istiyorum ama rehberde paylaşıldığı gibi silme seçeneği aktif görünmüyor. Unlock etmemiz gereken bir ayar mı var? Revo Uninstaller üzerinde bile görünmüyor.
IoT sürümünde silinmiyor. Düz LTSC sürümünü kurmanız lazım.
IoT sürümünde silinmiyor. Düz LTSC sürümünü kurmanız lazım.
Windows 11 LTSC 2024 (x64 ve ARM64)
Windows 11 LTSC 2024'ün (x64 ve ARM64) tam sürümü OEM'ler için resmi olarak yayınlandı ve herkesin indirebilmesi için paylaşıldı. İndirmek için Archive sayfası: Windows 11 LTSC 2024 (x64 and ARM64) : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive Dosya doğrulama anahtarları: Windows...techolay.net
Windows güvenliği uygulaması yok! Windows Defender kendisi var ama Windows Security uygulaması bu sürümde yer almıyor! Windows server 2025 sürümünde bu hata yok.
Not: OEM'lere yakın zamanda yayınlanan Full sürümde bu sorun çözülmüş.
Düz LTSC kurdum yine IoT yazıyor hocam. Sadece LTSC yazması gerekmiyor muydu? Edge falan siliniyor şu an.
Eki Görüntüle 55380
Düz LTSC kurdum yine IoT yazıyor hocam. Sadece LTSC yazması gerekmiyor muydu? Edge falan siliniyor şu an.
Eki Görüntüle 55380
KMS38 ile aktifleştirmeniz lazım HWID ile aktifleştirince loT olur. Ama sürüm değiştirebilirsiniz yine MAS ile.