Sistemim güçlü ancak yapmamda fayda var mı sizce? Tanımala verileri telemetri ve bazı hizmetleri kapatmıştım, bu konudan önce biraz hızlanma hissettim sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bunu yapmamızın amacı sadece RAM kullanımını düşürmek için mi?

Oyun performansınızı bayağı arttırıyor ve gizlilik olarak çok fazla etki sağlıyor.

Xbox uygulamalarını kaldırmanızı önermem bazı oyunlar için Xbox uygulaması gerekli.
XBOX uygulaması oyunlarda bayağı sorun yaratıyor.

Oyun performansınızı bayağı arttırıyor ve gizlilik olarak çok fazla etki sağlıyor.

XBOX uygulaması oyunlarda bayağı sorun yaratıyor.
Ekleme olarak ben sadece Xbox oyunlarının bir kısmında sorun oluyor. O da ağa bağlanamıyorsun diye oluyor.

Sistemim güçlü ancak yapmamda fayda var mı sizce? Tanımala verileri telemetri ve bazı hizmetleri kapatmıştım, bu konudan önce biraz hızlanma hissettim sadece.
Hocam oyunlarda daha iyi performans gösteriyor ve bilgisayar bayağı hızlanıyor.

Son düzenleme:
Uygulamasını kaldırmakta çok sorun yaratmadı bende ama hizmetlerini kapatınca Minecraft gibi xboxa bağlı oyunlarda sorun çıkıyor oturum açarken.
O zaman sadece Xbox Goverlay'i kaldırmanız yeterli. Kendisi XBOX'ın discord benzeri sürekli arka planda çalışan bir versiyonu.

Shutup10 da kırmızı ayarı önermem. Windows'un düzgün çalışmasını bozarsınız. Basit kullanıcıya bu ayarı önermeniz bile hata. Raporladım umarım görselleri değiştirirler. Bu uygulamada yeşil seçenek yeterli. Deneyimliyim diyorsanız sarı yapın. Ama bazı ayarların kapanacağının farkında olun. Büyük güncellemelerde bu uygulama sistemi bozabilir. Güncelleme sonrası ayarları geri almak gerekebiliyor.

2024-12-04_00-55.webp

Shutup10 da kırmızı ayarı önermem. Windows'un düzgün çalışmasını bozarsınız. Basit kullanıcıya bu ayarı önermeniz bile hata. Raporladım umarım görselleri değiştirirler. Bu uygulamada yeşil seçenek yeterli. Deneyimliyim diyorsanız sarı yapın. Ama bazı ayarların kapanacağının farkında olun. Büyük güncellemelerde bu uygulama sistemi bozabilir. Güncelleme sonrası ayarları geri almak gerekebiliyor.

Eki Görüntüle 104066
Update kısmını için not eklemiştim diye hatırlıyorum.

Eki Görüntüle 104066
Hocam ben bilgisayarımı sürekli bu ayarla kullanıyorum. Sorun yaşamadım ancak Update'i yaptıktan sonra yapılması şart.