messigoatgerisiyok
Uzman
Massgrave yerine normal Microsoft'un sitesi var mı hocam?
Var ancak hem İngilizce hem de form doldurmanız gerekir:Massgrave yerine normal Microsoft'un sitesi var mı hocam?
Var ancak hem İngilizce hem de form doldurmanız gerekir:
Evet. LTSC sürümü güncelleme almaya devam ediyor.Teşekkürler hocam. Güvenlik güncellemesi alıyor demiştiniz sanırım değil mi?
12Gb'dan fazla RAM'iniz var ise Ram konusundan dolayı Win10'a geçmeniz gereksiz olur. Windows gelişmiş bir OS. Sisteminiz boştayken,siz herhangi bir program kullanmıyorken RAM'leri daha çok kullanır ki daha akıcı çalışsın. Yeni bir program açtığınızda sistem açılan programın ihtiyacına göre RAM kullanımını otomatik kısar, öyle boştayken harcadığı RAM miktarı kadar harcamaz yani. Windows 11 RAM yönetiminde 10'a göre daha iyi bu konuda.Windows 11 kullanıcısıyım. Windows 10'un görünümü gözüme daha hoş geliyor ve RAM tüketiminin Windows 10'da daha az olduğunu düşünüyorum. Sizce geçiş yapmalı mıyım?
12 GB'dan fazla RAM'iniz var ise RAM konusundan dolayı Windows 10'a geçmeniz gereksiz olur. Windows gelişmiş bir OS. Sisteminiz boştayken, siz herhangi bir program kullanmıyorken RAM'leri daha çok kullanır ki daha akıcı çalışsın. Yeni bir program açtığınızda sistem açılan programın ihtiyacına göre RAM kullanımını otomatik kısar, öyle boştayken harcadığı RAM miktarı kadar harcamaz yani. Windows 11 RAM yönetiminde 10'a göre daha iyi bu konuda.
Sisteminiz boştayken RAM'lerin aktif olması bu OS'lar için iyi bir şey.
Kısaca eğer arayüz için geçecekseniz siz bilirsiniz. Sistem performans yönünden geçecekseniz gereksiz olacağı fikrindeyim.
Windows 11 boşta 5 GB kullanıyor hocam. Gereksiz bazı sistemler olduğunu düşünüyorum.
Sen hangisini seviyorsan onu kullan. Ben diğer bilgisayarımda windows 7 kullanıyorum.Windows 11 kullanıcısıyım. Windows 10'un görünümü gözüme daha hoş geliyor ve RAM tüketiminin Windows 10'da daha az olduğunu düşünüyorum. Sizce geçiş yapmalı mıyım?