- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?hamzademir1
Yetkin
Bu arka plan daha güzel bence.
35gvm78
Üstün
Dosya Ekleri
- Makaleler
- 19
İşte bu, bunu bu adamın kitlesi de görmeli.Evet arkadaşlar binbir zorluğa rağmen çıkartılan Windows 7 Ultra'yı bugün sizinlikle birlikte inceleyeceğiz. Bakalım padişahımız nasıl bir başarı yakalamış.
Şahısın Instagram hesabı:Login • Instagram
Hakkında açılan konular:
Sözde Windows 7 Ultra yapan kişinin hesabı kapanmış olabilir
Kapanması iyi ama dosya internete çoktan sızdı, bir de beni engelledi mi diye yeni hesap açtım, ancak hesabı bulamadım. Muhtemelen yeni hesap açar yakında. https://techolay.net/sosyal/konu/windows-7-ultra-incelemesi.10605/ Ne düşünüyorsunuz?techolay.net
Instagram'daki Windows 7 Ultra'yı geliştireceğini iddia eden kişi hakkında uyarı
Merhaba, Bugün Instagram'da denk gelen bir konu günlük hayatımızda Instagram üzerinde günde yarım saat Reels izliyoruz. Bugün öyle Reels'leri izlerken bir video düştü, link paylaşmayacağım o yüzden kısa ve özet geçeceğim: Technopat sitesinde bu konu açılmış, burada da uyarı yapmak lazım. Bir...techolay.net
Kurulum:
Eki Görüntüle 19844
Arkadaş kendisini sanal makineye Windows 7 X64 olarak gösteriyor bu konuda bir problem gözükmüyor.
Eki Görüntüle 19846
Yazık buraya Ultra koymamışlar bu VMware iyice berbat oldu ya(!).Ultimate şeklinde kurulumunu yapıyorum bakalım sonuç ne olacak.
Eki Görüntüle 19848
İkonik starting ekranı geldi kurulumunu yapacağım şimdi.
Eki Görüntüle 19849
Normal insanı bir şekilde kuruluyor... Şu ana kadar Windows 7 Ultra yazısı görmedik. Hızlı kuruldu yine HDD üzerine kurmayı denedim. Hafifleştirilmiş olabilir biraz.
Eki Görüntüle 19852
Yerli ve milli işletim sitemimiz açıldı CCC auuuu. Ben asenanın torunuyum auuuu. Şaka bir yana arkadaşımız arka plan koymuş güzel olmuş gibi.
Eki Görüntüle 19855
Özellikler kısmı böyle meraklısı bakabilir normal bir Windows 7 gibi gözüküyor. Bilerek denek olarak eski bilgisayarımda deniyorum ayrıca.
Programlar ve oyunlar:
Eki Görüntüle 19858
Çözünürlüğü büyüttüm birazcık Chrome indirirken bile zorlandım. Bir de bunu RTX 4060 bilgisayara kursam olur mu diye soran arkadaşlar var.
Eki Görüntüle 19866
Eki Görüntüle 19867
Sistemin, Windows 10 gözükmesi normal çünkü bu tamamen Google Chrome ile ilgili. Chrome'un kullanıcı agentleri, sitelere Windows 10 olarak tanıttığı için Windows 10 gözüküyor. Bu, orijinal Windows 7'de de aynı. Dilerseniz Firefox gibi tarayıcılarda da deneyip Windows 10 olmadığını anlayabilirsiniz.
Eki Görüntüle 19860
Eki Görüntüle 19861
Ve tabii ki giremedik. Sadece giriş ekranını açabiliyor işletim sistemi. Instagram paylaştığı Videoda aynı bu şekildeydi. Şahsen hiç şaşırmadım beklediğim bir sonuçtu. Bir de LoL indirmeyi deneyelim.
Eki Görüntüle 19865
İşletim sisteminin her yanı ayrı falso. Bir de Chrome son sürüm destekleyecek yazıyordu.
Eki Görüntüle 19871
Eki Görüntüle 19876
@35gvm78 Arkadaşımızın istediği Wireshark ve GlassWire testini yapamıyoruz. Gördüğünüz üzere Windows 7 Hatası veriyor.
Eki Görüntüle 19874
Yeniden başlattım belki benim hatam vardır.
Eki Görüntüle 19875
Vanguard sebebiyle Valorant aynı şekilde kurulmuyor. Windows 7 Vanguard desteği yok maalesef.
Sonuç:
Arkadaşın vadettiği hiçbir şey çalışmadı. Şaşırmadım açıkçası. Satıcı ve Instagram sayfası sahibi dümdüz dolandırıcı. Böyle şeylere inanmayın. İşletim sistemi geliştirmek zannettiğiniz kadar kolay bir olay değil. Gerçi arkadaşın tek yaptığı WinRAR ile ISO'yu açıp arka plan koymak. NTLite ve türevi bile kullanmamış. Arkadaşı Instagram reportlayalım mümkünse hesabını kapatsınlar. Yaşı küçük kişiler inanabiliyor çünkü.
hamzademir1
Yetkin
hamzademir1
Yetkin
Link atar mısın bende indiricem zaten bu ezik noob windows 11 den sıkıldım.
- Makaleler
- 19
Aman hocam dikkat edin dava yemeyelim (!)
Bir de Windows 9 Ultra çıkarıcakmış arkadaş daha Windows 9'un tanıtımı yapılmadı. Windows 9 iptal olmamış mıydı?
Bende Windows 1999 Professional Techolay maxiumum, Tofaş Edition 2013 yapıyorum(!)
Arkadaşlar acaba aramızdan bir tane gönüllü çıkıp adamı instagram sayfasına bu olanları anlatıp, niye bunların çalışmadığını falan yani olayları anlatabilir mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Windows 1999 Professional Techolay maxiumum, Tofaş Edition 2013 yapıyorum(!)
Arkadaşlar acaba aramızdan bir tane gönüllü çıkıp adamı Instagram sayfasına bu olanları anlatıp, niye bunların çalışmadığını falan yani olayları anlatabilir mi?
Fake hesabımdan yapabilirim fakat 🗣parano.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı
- Caner Uncu
-