- Makaleler
- 4
Ben mail atsam, adamlar bu adamı bulup dava açıp kazandıkları paranın yarısını bize verseler buradaki üyelere dağıtırım.
Ben mail atsam, adamlar bu adamı bulup dava açıp kazandıkları paranın yarısını bize verseler buradaki üyelere dağıtırım.
İtemsatışa sanırım yazan olmuş birkaç kişi daha yazsak direk banlanır. Başka şekilde de gelse yine banlanacak adam sistem satıyor ve ekibin haberi olmuş olacak. Zaten kimlik doğrulaması gerekli satış için. Plartform değişse bile sonu var.
İtemsatış ilanını göremedim kaldırmış olabilirler.İtemsatışa sanırım yazan olmuş birkaç kişi daha yazsak direk banlanır. Başka şekilde de gelse yine banlanacak adam sistem satıyor ve ekibin haberi olmuş olacak. Zaten kimlik doğrulaması gerekli satış için. Plartform değişse bile sonu var.
İtemsatış ilanını göremedim kaldırmış olabilirler.
İtemsatış'a tekrar şikayette bulundum ve ilan kaldırıldı gözüküyor.
Aynen şimdi gördüm kitlendiğini. Burası da yakında kitlenir.Diğer konu kilitlendi bu sırada hayırlısı olsun Techolay'ın ilk ikonik olayı.
Aynen şimdi gördüm kitlendiğini. Burası da yakında kilitlenir.
Sadece haber paylaşımı yapalım hocam. Kilitlenmesin.