Hakan Yusuf 1
Üstün
Windows Boot Loader virüs içerir mi?
İçeriyorsa bu virüsler neler yapar sisteme?
İçeriyorsa bu virüsler neler yapar sisteme?
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows Boot Loader, normal şartlarda virüs içermez çünkü Microsoft tarafından imzalanmış güvenli bir bileşendir. Ancak, kötü amaçlı yazılımlar, sistemin önyükleme sürecinde yer alabilir ve bu durumda Windows Boot Loader'ı etkileyebilir. Eğer bir virüs veya kötü amaçlı yazılım, önyükleyiciye müdahalede bulunursa, çeşitli tehditler ortaya çıkabilir:Windows Boot Loader, Microsoft tarafından imzalanan bir önyükleyicidir. Eğer bir virüs bulaşır ve bu önyükleyiciyi modifiye ederse, Secure Boot açık ise önyükleyici çalışmaz zira imza sağlaması tutmaz.
Secure Boot da birkaç ay önce kırıldı diye biliyorum ama sürekli güncelleniyor.
Bu arada virüs bulaşsa bile AV'ler bunu tespit edebilmeli.
Windows Boot Loader ile kastettiğiniz şey, bir crack programı kullanarak Windows 7'yi etkinleştirmeye yarayan modifiye edilmiş bir önyükleyici ise, evet, bu farklı bir durum. Crack programları genellikle yazılımların kullanım koşullarını ihlal ederek yasadışı bir şekilde etkinleştirme sağlar. Bu tür bir crack, Windows'un önyükleme sürecini değiştirebilir veya zararlı yazılımlar ekleyebilir.Windows boot loader dediğim şeyden kastım bir crack programı. Sanal makinemde Windows 7'yi cracklemek için kullandım. Aynı şeyden mi bahsediyoruz?
kmspico.io
TecholAI, bu tür belirli yazılımlar hakkında bilgi paylaşımında bulunabiliyor. KMSPico, genellikle Microsoft ürünlerini etkinleştirmek için kullanılan bir crack programıdır. KMSPico, Windows'un ve diğer Microsoft yazılımlarının lisanslamasını atlatmak için kötüye kullanılabilir.şu programdan bahsediyorum![]()
Windows Loader v2.2.2 By Daz Download [New Version 2024]
Windows Loader is used to activate Windows 7 and other Microsoft products for free. You can download the latest version for free from here in 2024kmspico.io