Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RoaringLion

Üstün
Makaleler
2
Yer
Boşluk
Merhaba,

Mac mini almayı planlıyorum. Elimde ASUS VP249QGR monitör, SS Apex 7 klavye, SS Rival 600 fare, Logitech Z200 hoparlör, Logitech C310 kamera var. Bunlar çalışır mı, Mac uyumlu özel ürünler mi almalıyım?

Son düzenleme:
Çözüm
Tabii ki çalışır. Mac'e uygun ürün diye bir şey yok. Çalışır.
Mac Mini'de USB girişi yok. Bütün yuvalar Tip-C. 🤦‍♂️

Konuda bahsettiğim SS Apex 7 klavye, SS Rival 600 fare ve Logitech C310 kamera aygıtlarının yuvasıysa USB-A sokete sahip. Bunların hiçbirini Mac mini'ye takamam.

1743499482112.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabii ki çalışır. Mac'e uygun ürün diye bir şey yok. Çalışır.

Konuda bahsettiğim SS Apex 7 klavye, SS Rival 600 fare ve Logitech C310 kamera aygıtlarının yuvasıysa USB-A sokete sahip. Bunların hiçbirini Mac mini'ye takamam.

1743499482112.webp

Çözüm

Eki Görüntüle 136731

Bir tane HUB alirsiniz bu kadar buyutulecek bir sey degil.

Efendim, büyütülecek bir şey değil, çok haklısınız ama bugün şu an kalakaldığım gibi kalakalmamak için bir ay önce açtığım bir konuda yanlış yönlendirilmek üzücü.

Calisirdan kasit urunun kullanilip kullanilamayacagi yoksa Type-A girisi olmayan bir cihaza donusturucu veya HUB olmadan baglayamazsiniz zaten. Cihazda Type-A girisi olmadigi bir sir degil ki yaziyor zaten ben bunun farkinda oldugunuzu bilerek sordugunuzu dusundum. Siz konuda bu cihazda Type-A girisi var mi bu cihazlari direkt baglayabilir miyim tarzinda bir soru sorsaydiniz o zaman HUB lazim denirdi. Yoksa benim elimde de MacBook Pro var ve 3 tane USB-A cihazi kullaniyorum. Teknik olarak calisiyor ama baglanti icin HUB kullaniyorum.