Çözüldü "Windows yüklemesi devam edemiyor" hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cansxxr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 175
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cansxxr

Becerikli

Dosya Ekleri

• 17202776813615512688622847505306.webp
    17202776813615512688622847505306.webp
    130,6 KB · Görüntüleme: 44
Çözüm
ISO veya USB bellek sorunlu olabilir. ISO'yu tekrar indirin, olmadi yeni USB belleginizin gelmesini bekleyip onunla deneyin.

E hocam bilgisayarı açamıyorum şimdi nasıl tekrar yazdıracağım USB'ye telefondan yapilan ISO2USB programıyla yapsam olacak mı acaba? Bu senin dediğin seçenekler olmadan.

E hocam bilgisayarı açamıyorum şimdi nasıl tekrar yazdıracağım USB'ye telefondan yapilan ISO2USB programıyla yapsam olacak mı acaba? Bu senin dediğin seçenekler olmadan.

Bu videodaki bir yaptım oldu kullanıcı adı yerindeyim ilgilenen herkese teşekkürler 🤩
ISO veya USB bellek sorunlu olabilir. ISO'yu tekrar indirin, olmadi yeni USB belleginizin gelmesini bekleyip onunla deneyin.

Bu videodaki bir yaptım oldu kullanıcı adı yerindeyim ilgilenen herkese teşekkürler 🤩

Son düzenleme:
Çözüm
Geri
Yukarı Alt