Furkan Çatana81
Uzman
Time Bomb yok ve sanırım 24H2 RTM sürümü olabilir hiç bilmiyorum.
Driver Booster'i sisteminizden kaldırıp temiz kurulum yapın.
Sıkıntı olmaması, o çöp uygulamayı kullanacağınız anlamına gelmiyor ki? Uygulamanın kendisi çöp. Kaldırıp sisteminizi temiz kurulum ile tekrar kurun.
Ya insider kullanıyorsunuz, ya da update size güncellemeyi değişik bir şekilde erken geldi.
Driver booster sürücüleri aşırı yanlış ve sıkıntılı kuruyor. Çıkan çoğu mavi ekran sorunu bile bundan kaynaklanıyor. Bu programı kaldırıp sürücülerinizi temiz kurulum seçeneği ile kurun. Önceki sürücüden kalıntı kalmasın.
Ya Insider kullanıyorsunuz, ya da Update size güncellemeyi değişik bir şekilde erken geldi.
Driver Booster sürücüleri aşırı yanlış ve sıkıntılı kuruyor. Çıkan çoğu mavi ekran sorunu bile bundan kaynaklanıyor. Bu programı kaldırıp sürücülerinizi temiz kurulum seçeneği ile kurun. Önceki sürücüden kalıntı kalmasın.
Zaten IOBit programları çok güvenli değil. Ayrıca sürücünün adını veya donanım kimliğini Google'a ctrl + v yapmak çok zor olmamalı.Ok. En sevmediğim temiz kurulum, sürücü sürücüler sıkıntısız çalışıyor. Hiç mavi ekran da yemedim, anakartın sürücülerini kurdum PC feleği şaştı.
Driver Booster'ı uzun süreler kullanırım, bir kere mavi ekran vermedi.Sizin mavi ekran alma sebebiniz Rufus ile atılan formattan kaynaklı.