Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Witcher 3 gireyim dedim 1 aydır girmemiştim. Yeni kayıt açtım başladım oyuna oyun açılır açılmaz ilk 1 dakika 2-3 saniyede bir 3-4 FPS oluyordu sonra düzeldi. Başladım açık dünyayı gezmeye birden harita birbirine girmeye başladı ağaçlar, gökyüzü abuk subuk hal aldı. Ayrıca sürekli birkaç dakikada bir oyun 0 FPS oluyor ama sadece oyun değil oyunla birlikte PC de donuyor hiçbir şey çalışmıyor 5 saniye sonra düzeliyor. Sadece bu oyunda bunu yaşıyorum.

Çözüm
Kurduğunuz driver beta sürümü falan olabilir mi?

NVIDIA App de gözüktü güncelleme direkt yaptım bende betamı bakmadım. Eski drivera döndükten sonra 4 5 saniyeliğine 0 FPS olma durumu düzeldi sadece FPS bir anda düşüp donkaya devam ediyordu bende GOG supporta yazdım. Tam ekran iyileştirmesini devre dışı bırakıp yönetici olarak çalıştırınca düzeleceğini söylediler. Ve gerçektende düzeldi şu an tamamen.
@yoldaşgrimmer Bir şey değişmedi ne demek? GOG ayarlarından bulabildin mi sürüm düşürmeyi hiçbir şey yazmamışsın? Bulamadıysan bak yukarıda directx değiştir demiş Directx 11 ise 12, 12 ise 11 yapıp öyle başlat oyunu.

@yoldaşgrimmer bir şey değişmedi ne demek? GOG ayarlarından bulabildin mi sürüm düşürmeyi hiçbir şey yazmamışsın? Bulamadıysan bak yukarıda DirectX değiştir demiş DirectX 11 ise 12, 12 ise 11 yapıp öyle başlat oyunu.

Değiştirdim işte bir şey değişmedi durum aynı. 3 gün önce GPU driver güncellemesi geldi. Bugün Death Stranding'e girdim Witcher 3'ten sonra ve maximum %40-50 kullanıyordu. FPS de 100'den fazla kayıp vardı. Eskisini yükleyince düzeldi. Witcher ıda sildim baştan yüklüyorum bence düzelecek bu sefer. Çünkü önceden zaten sorun yoktu.

Dediğim gibi yapın. Oyun açılırken redlauncher açılır. Orada oyna tuşunun yanında DirectX sürümü değiştiriliyor.
durum bu

Değiştirdim işte bir şey değişmedi durum aynı. 3 gün önce GPU driver güncellemesi geldi. Bugün Death Stranding'e girdim Witcher 3'ten sonra ve maximum %40-50 kullanıyordu. FPS de 100'den fazla kayıp vardı. Eskisini yükleyince düzeldi. Witcher ıda sildim baştan yüklüyorum bence düzelecek bu sefer. Çünkü önceden zaten sorun yoktu.

Durum bu.

NVIDIA App de gözüktü güncelleme direkt yaptım bende betamı bakmadım. Eski drivera döndükten sonra 4 5 saniyeliğine 0 FPS olma durumu düzeldi sadece FPS bir anda düşüp donkaya devam ediyordu bende GOG supporta yazdım. Tam ekran iyileştirmesini devre dışı bırakıp yönetici olarak çalıştırınca düzeleceğini söylediler. Ve gerçektende düzeldi şu an tamamen.

Çözüm