Merhaba, maskeli elfi bulduğumuz yere kadar geldim. Biliyorum çok ilerlemedim ancak en fazla 1-2 saat buluyorum oynayacak zaman. Zevk almak için hayatsız gibi üstüne mi sinmeliyim? Yoksa konsoldan oynamadığım için mi? Yan görevli genellikle yapmadan geçmiyorum. Mekanikler çok sığ geliyor. Gerek işaret mekanikleri gerek combat. İlk 2 oyunu oynamadım o yüzden hikayeside pek çekmedi gibi beni.

Witcher kitabın devamını anlattığı için kitapları okumadan hikayeyi tam manasıyla anlamak mümkün değil. Bu sebeple sıkıcı geliyor olabilir. Diğer bir yandan o kötü combat mekanikleri de soğutuyor kendinden. Ama hikayesi iyidir. Tabii kitapları okuduysan.

Merhaba, maskeli elfi bulduğumuz yere kadar geldim. Biliyorum çok ilerlemedim ancak en fazla 1-2 saat buluyorum oynayacak zaman. Zevk almak için hayatsız gibi üstüne mi sinmeliyim? Yoksa konsoldan oynamadığım için mi? Yan görevli genellikle yapmadan geçmiyorum. Mekanikler çok sığ geliyor. Gerek işaret mekanikleri gerek combat. İlk 2 oyunu oynamadım o yüzden hikayeside pek çekmedi gibi beni.
Üstüne sinin hocam.
Konsolla ilgili olduğunu düşünmüyorum.

Witcher 3, 9 yıl önce çıktı. Aynı türde ondan kaliteli mekaniklere, grafiklere sahip oyunlar çıktı ve onları oynadıysanız sıkılmanız normal. Witcher 3'ü oynayacaksanız hikayesi ve evrene olan ilginiz için oynamalısınız. Evreni benimsemezseniz eğlenemezsiniz.
İlk oynamış olduğum rpg.

Biraz zevkler ve renkler (RPG ve hikayeli oyun sevme, açık dünya sevme vs.) meselesi ama önceki oyunlarını oynamadıysanız, kitaplarını okumadıysanız zaten keşfetme süreci daha da sıkıcı gelecektir ki Witcher ilk başlarda görevler ve karakterin zayıf olması sebebiyle ayrıca sıkıcıdır.

Biraz zevkler ve renkler (RPG ve hikayeli oyun sevme, açık dünya sevme vs.) meselesi ama önceki oyunlarını oynamadıysanız, kitaplarını okumadıysanız zaten keşfetme süreci daha da sıkıcı gelecektir ki Witcher ilk başlarda görevler ve karakterin zayıf olması sebebiyle ayrıca sıkıcıdır.
Evet karakter zayıf geliyor. Banane Siri'den abicim. Tanımıyorum bile kızı.

Witcher 3, 9 yıl önce çıktı. Aynı türde ondan kaliteli mekaniklere, grafiklere sahip oyunlar çıktı ve onları oynadıysanız sıkılmanız normal. Witcher 3'ü oynayacaksanız hikayesi ve evrene olan ilginiz için oynamalısınız. Evreni benimsemezseniz eğlenemezsiniz.
Ben 8-9 yıl önce de ilk oynarken biraz sıkılmıştım (önceki kayıtları da aktaramamıştım) ama daha önceki serileri oynadığım ve hikayeyi bildiğim için açılmasını bekliyordum ki günde 20-30 dakikayla ilerlemiştim başta sonra saatleri bulmuştu. :)

Oyunlara sadece 1-2 saat ayırabilecekseniz çoğu oyunda sıkılırsınız çünkü hikayeden koparsınız, ayrıca ilk RPG deneyiminizmiş, sıkılmanız normal.

Evet karakter zayıf geliyor. Bana ne Siri'den abicim. Tanımıyorum bile kızı.

O zaman oynamaya hiç gerek yok, ana konu bu çünkü. :D

Evet karakter zayıf geliyor. Banane Siri'den abicim. Tanımıyorum bile kızı.
Siz hikayeyi de bilmiyorsunuz o yüzden daha da sıkıcı gelecektir ama oynadıkça açılıyor oyun. Hile lüksü de var ama oyunun başında kullanınca sadece hikaye takipten ibaret olur oyun yani o da keyfini kaçırabilir. İnternetten bazı özel kılıçların yerlerine bakabilirsiniz. Oyunun başlarında yardımcı oluyor, devamında da rünleri, yetenekleri doğru kombin edip bir tarz oluşturabilirsiniz daha da saracaktır. Genellikle böyle sıkıcı başlayıp sonunda da "tam açılıyordu oyun bitti" gibi olup keşke devam etseydiniz diyebiliyorsunuz. :)