Parlak kaplamalı QD oled gibi parlak renkler istiyor ama qd oled gibi de mor gözükmesin istiyor. Gündüz daha fazla kullanıyor, ekrana ışıkta geldiği için mat kaplama daha iyi olur ama arkadaşın istediği canlı renkler. Kısaca hepsinin karması bir monitör istiyor. Bu yüzden bu kadar kararsız.
Woled gibi siyah
qd oled gibi canlı renkler
parlak kaplama gibi canlı renkler
mat kaplama gibi yansımayı iyi işleme
Hocam iki defa almak istemiyorum ve alım satım pek sevmiyorum o yüzden bir defa karar vermekte istiyorum büyük ihtimalle XG32UCWMG alıcam bekliyim bu ay çıkar diyorlar.
Yeni nesil 4k woledleri beklesin diye dedim. 4k qd oled den 2k woled'e geçmeyi doğru bulmuyorum. Aradaki keskinlik farkı çok fazla oluyor. Ucuza 2.el İPS monitör alıp bir süre idare ederse 4k woledlerde TR'ye gelebilir. Şu anlık parlak kaplamalı 4k woled seçeneği yok TR de. Hatta 4k woled bile satılmıyor burada.
Gidip bir 2k oled görmek.Beğenirsen aqdmg yi çakmak,beğenmezsen 4k araştırmak.
beğenmediğini sayıyorum,mat 4k ya bak,beğenirsen onu al.
baktın onu da beğenmedin,4K woled bak yada bekle...
Gidip bir 2k oled görmek.Beğenirsen aqdmg yi çakmak,beğenmezsen 4k araştırmak.
beğenmediğini sayıyorum,mat 4k ya bak,beğenirsen onu al.
baktın onu da beğenmedin,4K woled bak yada bekle...
4k woled yok ki tr de. 4k woled istiyorsa birkaç ay beklemesi gerek. O bile kesin değil. Miniled monitörler TR'ye gelmiyor. Woled 4k monitörlerde gelmeyebilir. Bir kaç tane 2k woled haricinde pek seçenek yok.
Yeni nesil 4k woledleri beklesin diye dedim. 4k qd oled den 2k woled'e geçmeyi doğru bulmuyorum. Aradaki keskinlik farkı çok fazla oluyor. Ucuza 2.el İPS monitör alıp bir süre idare ederse 4k woledlerde TR'ye gelebilir. Şu anlık parlak kaplamalı 4k woled seçeneği yok TR de. Hatta 4k woled bile satılmıyor burada.
4K WOLED yok ki TR de. 4K WOLED istiyorsa birkaç ay beklemesi gerek. O bile kesin değil. Miniled monitörler TR'ye gelmiyor. WOLED 4K monitörlerde gelmeyebilir. Birkaç tane 2K WOLED haricinde pek seçenek yok.