Oyuna yeni başladım ve şu an 8 levelim. İlk defa karakter oluştururken nedense demon hunter ya da death Knight oynayamadım. Bir de türklerin bol olduğu ama hep Full olmayan sunuclar arasından neler önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Twisting Nether'da başlayabilirsin. Yabancılar da çok yardımcı oluyorlar, WoW'un kitlesi çok iyidir yalnızlık çekmezsin.

Warrior alabilir. Başlangıç için en mantıklısı.
Evet, katılıyorum ama tank olarak oynamayı düşünmesin. Bunun haricinde sevgili WoW geliştiricilerinin göz bebeği olan Balance Druid de oynayabilirsiniz. Ne hikmettir kimse bilmez ama her sezon S+ tierden düştüğü neredeyse görülmemiş, Balance Druid'i tercih edebilirsiniz.

Gözümde basit olanlar;

Warrior (Tank değil),
Balance Druid (WoW geliştiricilerinin göz bebeği..),
Beast Master,
Bu sınıflar kolaydır, hızlıca alışırsınız.

Discipline Priest (Healer), Affi Warlock, Feral Druid, Rouge (Bu sınıflar DPS), akli dengenizi kaybetmek istemiyorsunuz bunlardan uzak durun.

Feral Druid ve Rouge sınıfları, combo pointleri üzerinden çalışan bir skill rotasyonu olduğu için aşırı derecede zordurlar. Discipline Priest ise daha çok dostlarını kalkan vb. skilleri ile koruduğu için uzak durun derim. Ama yine de bu sınıfları da deneyimleyebilirsiniz.

Evet, katılıyorum ama tank olarak oynamayı düşünmesin. Bunun haricinde sevgili WoW geliştiricilerinin göz bebeği olan balance druid de oynayabilirsiniz. Ne hikmettir kimse bilmez ama her sezon s+ tierden düştüğü neredeyse görülmemiş, balance Druid'i tercih edebilirsiniz.

Gözümde basit olanlar;

Warrior (tank değil),
Balance druid (WoW geliştiricilerinin göz bebeği.),
Beast Master,
Bu sınıflar kolaydır, hızlıca alışırsınız.

Discipline priest (healer), affi Warlock, feral druid, rouge (bu sınıflar dps), akli dengenizi kaybetmek istemiyorsunuz bunlardan uzak durun.

Feral druid ve rouge sınıfları, combo pointleri üzerinden çalışan bir skill rotasyonu olduğu için aşırı derecede zordurlar. Discipline priest ise daha çok dostlarını kalkan vb. skilleri ile koruduğu için uzak durun derim. Ama yine de bu sınıfları da deneyimleyebilirsiniz.
Warrior alabilir. Başlangıç için en mantıklısı.

İlk açtığım görünmez olan assassin çarda (ismini unuttum) 10 level olup Twisting Nether'da Night Elf bir Death Knight açtım çünkü çok havalı gözüküyor, direkt Warrior oynamak falan çok klişe gibi geldi nedense. Bu arada Twisting Nether'da server hep dolu olarak gözüküyor ama girebiliyorum neden olduğunu anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de çok havalı diye Frost Death Knight ile oyuna başlamıştım. Evet havalı fakat M+ dungeonlarda metada değilse milletle uğraşmaktan kafayı yemenin eşiğine geldim. 😂

Twisting Nether her zaman "Crowded" görünür ama sorunsuz oyuna girebilirsiniz. Fakat yeni expansion geldiği zaman oyuna girersen biraz beklemeniz gerekebiliyor.

WoW da her sınıf güzeldir ama dediğim gibi her birinin birbirinden zor bir skill rotasyonu vardır.

Bu rotasyonlar;
ST/Cleave (Tekil hedef, Bosslar için ve etraftaki mobları kesmek için olan build. Moblara "add" diyoruz),
AOE (Addleri kesmek için kullanılan skill rotasyonlarına verilen genel isimdir),

Raid rotasyonu üste yer alan rotasyondan çok farklıdır.

Death Knight (Frost) skill rotasyonu ve diğer bilgiler.

En kapsamlı build, skill rotasyon, phase (Raid ya da M+) aşamaları, M+ dungeonlar hakkındaki bilgileri "Wowhead" sitesine girerek öğrenebilirsiniz ama site bizim ülkemize kapalı olduğu için VPN ile girmeniz gerekmektedir.

Aklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz.