Aeronight

Üstün
Makaleler
61
Yer
Noxus
Selam. 3 Mart 2025 tarihinde aldığım ve 5 Mart 2025 tarihinde elime geçen BIGBIG WON Armor X ürününü beğenmediğim için iade etmek istiyorum. Ürünün paketini açtım. Kola taktığımda elime oturmadığını fark ettim ve beğenmedim. Kutu bandı dahil tüm parçalarını, gönderdikleri Wraith kutusunun içine koysam iade edebilir miyim?

Ürünün sayfasında ambalajı açılan ürün iade edilemez yazıyor. Wraith'in kötü yanı da bu maalesef, ürün kusurlu değilse veya kendi markası değilse iade almıyorlar genelde. Şansınızı deneyin derim yine de.

Ürünün sayfasında ambalajı açılan ürün iade edilemez yazıyor. Wraith'in kötü yanı da bu maalesef, ürün kusurlu değilse veya kendi markası değilse iade almıyorlar genelde. Şansınızı deneyin derim yine de.
Tüketici haklarına versem? Ürün bayağı kötü çünkü. Firmware güncellemeye çalıştım, güncellemedi bile.

Tüketici haklarına versem? Ürün bayağı kötü çünkü. Firmware güncellemeye çalıştım, güncellemedi bile.
Üründe kusur yoksa thh kabul edeceğini zannetmiyorum. Sırf beğenmedim diye mail at ilk önce. Gönderin derlerse gönder almayız derlerse thh başvur maili de kanıt olarak kullan ama bozuk olmayıp bozuk diye gösterirsen firma onu savunmasında kullanır yani dürüst ol.

Yasal olarak hijyen ürünlerini iade almama hakları var ama bu ürün de ne kadar hijyen ürünü tartışılır. Daha önceden deneyip sonuç alan var mı bilmiyorum ama uğraşmak isterseniz uğraşabilirsiniz.

Üründe kusur yoksa thh kabul edeceğini zannetmiyorum. Sırf beğenmedim diye mail at ilk önce. Gönderin derlerse gönder almayız derlerse thh başvur maili de kanıt olarak kullan ama bozuk olmayıp bozuk diye gösterirsen firma onu savunmasında kullanır yani dürüst ol.
Daha önce bir fare almıştım. THH kabul etmişti. Tabii 6 ay sonra falan sonuçlandı.

Ben şimdiden satılığa koyayım en iyisi.

Keyfi iade sadece Wraith markalı ürünlerde var, markası Wraith dışı olan ürünlerde keyfi iade yok, sadece sorunlu ise iade edilebilir. Firmware güncellenmiyor, elime hiç uymadı, beğenmedim yazın canlı desteğe mesai saatlerinde. Belki inisiyatif alıp alırlar iade.
Mail attım. Sabah desteğe de yazarım.

Almıyorlar kolay kolay. Rakipleri yok çünkü. THH yoluyla uzun uğraşlar sonucu sonuç elde eden nadir kişiler görmüştüm ama bin dereden su getirmek gerekiyor.