Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 20000
Alperen Arslan
Üstün
- Makaleler
- 1
Anakart için bütün sayfalarda dual channel yazılmış quad channel üzerine bir yazı göremedim. Zorunda değilseniz dört yerine ikili bellek modülünü tercih etmek daha mantıklı gibi.
Desenize teknoloji gelişiyor ama rast gele diye ne olduğu belirsiz 
Şu RAM'ler uyar mı acaba? Bakıyorum siteden ama bir türlü bulamıyorum.
@Recep Baltaş Recep bey merhaba. 2.kez bu anakarta sistem topluyoruz bu sefer RAM miktarını arttırmak istedik. 4 kanal yapsak mı yapmasak mı diye düşündük arkadaşlar sapıttığını söyledi. Çift kanal 48*2 düşünüyoruz. Fakat uyumlu bulamadık attığım linktekiler uyar mı acaba siteden bakıyorum hiçbir şekilde çıkmıyor ya da biz bulamadık uyumluluğü.
Şu RAM'ler uyar mı acaba? Bakıyorum siteden ama bir türlü bulamıyorum.
@Recep Baltaş Recep bey merhaba. 2.kez bu anakarta sistem topluyoruz bu sefer RAM miktarını arttırmak istedik. 4 kanal yapsak mı yapmasak mı diye düşündük arkadaşlar sapıttığını söyledi. Çift kanal 48*2 düşünüyoruz. Fakat uyumlu bulamadık attığım linktekiler uyar mı acaba siteden bakıyorum hiçbir şekilde çıkmıyor ya da biz bulamadık uyumluluğü.
Son düzenleme:
Hangi siteden uyumluğa bakıyorsunuz? Dört tane yuvayı da doldurmanızı tavsiye etmiyorum.
Hangi siteden uyumluğa bakıyorsunuz? Dört tane yuvayı da doldurmanızı tavsiye etmiyorum.
MSI sitesinden. MSI X870E Edge Ti Wi-Fi kart için. Daha önce 2*24 RAM bulmuştuk. Aynı karta 2. yeni bir sistem kuracağız. RAM miktarını yükseltelim dedik yukarıdaki arkadaşlarında 4 yuvayı doldurma tavsiyesi üzerine 2*48 g.skıll diye. Ne kadar yazdıysam uyumlu olanlara baktıysam bulamadım bir türlü.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532