Zeitnot

Yetkin
Yer
Malta
1743428670746.webp

Son olaylardan sonra bunu gördüm.

Xantares hakkında bir şey aratırken bu yazıyı gördüm, hasta olduğu için oynayamayan adama bu fazla, bu kadar emeği olan birine bunu yapmak terbiyesizliktir.

Xantares boy kilo yazdığımda çıktı, ek olarak direkt başlığı yazarsanız yine çıkıyor.

Herhalde çeviri hatası galiba. Sayfayı İngilizce gösterirseniz, belki anlamı başka bir şeydir.
1743429579893.webp

Ama sen böyle başlıkta konu açarsan, artık öyle çıkar internette :D.

Burada sorun yok, özellikle yazdığım gibi şeyler de çıkıyor.

Birçok kişiye de aynı yazı çıkıyor. Xanti'ye özgü bir şey değil.

Görünce diğerlerine hiç bakmadım hocam.

Özellikle yapılan bir şey değil gibi. Mike Tyson için aratınca da aynısı çıkıyor. Halka mal olmuş kişi = "ünlü" değil mi zaten? Saygısızlık kısmını inanın anlamadım.

Eki Görüntüle 136598

Birkaç hafta önce ben de profesyonel oyuncu yazıyordu, o yüzden açtım.

İki şekilde de çıkıyor. Ki halka mâl olmuş kişi demenin bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum Xantares az çok herkesin tanıdığı bildiği ve sevdiği bir profesyonel oyuncu. Sonuçta yıllardır temsilcimiz, bundan kötü bir anlam çıkaramadım ben.

Yani siz oradaki "mal" kelimesini hakaret anlamında mı anladınız bilmiyorum ancak halka mâl olmuş kişi genellikle ünlü olmuş ve halkça tanınmış, önemli kişilere denir. Eğer bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız Google'a bildirebilirsiniz. Neden bu kadar rahatsız etti anlamadım açıkçası.

İki şekilde de çıkıyor. Ki halka mâl olmuş kişi demenin bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum Xantares az çok herkesin tanıdığı bildiği ve sevdiği bir profesyonel oyuncu. Sonuçta yıllardır temsilcimiz, bundan kötü bir anlam çıkaramadım ben.

Ben daha çok scapegoat anlamı çıkardım, görünce de paylaştım.
Ben yanlış anlamışım.