Xbox abonelik iptaline rağmen ücret çekti

Ashloth

Uzman
Ubisoft+ aboneliğimi iptal etmiştim fakat kartımdan ücret çekildi. İade talebi seçeneği gözükmüyor. Aboneliği iptal et dediğimde ise iptal edemiyoruz şu tarihte sonlanacaktır diyor. Para iadesi için bildiğiniz aktif müşteri hizmetleri maili veya numarasını atarsanız sevinirim. Ayrıca yapabileceğim bir şey varsa ne yapmalıyım?

Başta attığınız sayfaya giremiyorum. Aramakta olduğunuz sayfa yüklenemedi diyor.
İnternette o sayfayı buldum. Ben giriş yapmadığım için yalnızca bende açılmıyor zannettim kusura bakmayın. Giriş yapabildiğimde detaylı inceleme yapacağım.

@Ashloth XBOX hizmetlerinde sorun varmış bugün.

Son düzenleme:
XBOX hizmetlerinde sorun varmış bugün.

Benim işlemim bugün gerçekleşmedi ama yaklaşık 4 5 gün oldu. Bu süreçte banka ile iletişimdeydim onlar karşı tarafdan iade talebi oluşturmamı istedi fakat durum bu, bir şey yapamıyorum. Güncel Xbox müşteri hizmetleri numarasını veya mail hesabını bulabilir misiniz bu türlü bir çözüm daha sağlıklı olacak gibi. Ben aradım fakat net bir bilgi yok, denediğim numaralarda ya çalmıyor ya da direkt kapanıyor. Ayrıca benim bilgim dışında gerçekleşmiş anormal bir ödeme söz konusu, sanki normal bir ödemenin iade talebiymiş gibi olmasını da istemiyorum. Bu şekilli yolla, satın alımın üstünden zaman geçmesinden dolayı vs. gibi sebeplerle eksik ücret de yatırabilirler.

Geri
Yukarı Alt