dewberry

Üstün
Makaleler
2
Yer
LTAD
Esenlikler,

Saudi'den konsol getirtme imkanım var. Sizce hangisini almalıyım dostlar? Xbox SXD 2500SAR, PS5SD 1900SAR, PS5 PROD 3200SAR (PS5Pro almak istemiyorum ek kol ile pahalı oluyor.)

Sony özel oyunlarını seviyorum ancak Game Pass'in daha ucuza daha çok oyun sunması özel oyuna değer mi dedirtiyor.

Kol açısından ise DualSense kullanıyordum ve tam bana göre bir kol idi. Xbox Duke ve 360 kontrolculeri harici butun Xbox kontrolculeri elime tam oturmadı.

Game Pass Deluxe'un daha ucuz, cross platform olması ve çok daha iyi kutuphaneye sahip olması Yuzu'den arada kaldım. Yoksa direkt PS5 SD + Pink kol + 12 month PSN Extra alacağım.

(NOT-OYUN TAKASI YAPACAGIM, DIJITAL DUSUNMUYORUM!)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu yorumu yazman da 1 tane sebep verir misin?
İşletim sistemi yıllardır çağ dışı, yıllardır çözülemeyen "bilinemeyen hatalar" silsilesi... Bir dönem Windows Phone işine girip onu da ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Mağazada Instagram yoktu, o zamanlar bir Lumia 920 sahibiydim ve üçüncü parti yazılımla Instagram kullanıyorduk. Rezillik ötesi. Yıllardır ne yapay zekada iyi, ne işletim sistemi çekirdeği iyi, ne native uygulamaları işe yarar, en temel ihtiyaç olan Office'i bile parayla satar. Gamer'lar olmasa Windows'un da pazar payı çakılır, net. Xbox tarafında da sıkıntılar vardı geçenlerde haberler görmüştüm pes edip de Xbox Exclusive oyunları PS'e satacaklardı. Kısacası Xbox iyi bir seçenek"ti", artık değil. Bir iki seneye yersiz yurtsuz bırakılması muhtemel. Microsoft her girdiği işe böyle yaptı. İnsanlar yarı yollarda kaldılar.

İşletim sistemi yıllardır çağ dışı, yıllardır çözülemeyen "bilinemeyen hatalar" silsilesi... Bir dönem Windows Phone işine girip onu da ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Mağazada Instagram yoktu, o zamanlar bir Lumia 920 sahibiydim ve üçüncü parti yazılımla Instagram kullanıyorduk. Rezillik ötesi. Yıllardır ne yapay zekada iyi, ne işletim sistemi çekirdeği iyi, ne native uygulamaları işe yarar, en temel ihtiyaç olan Office'i bile parayla satar. Gamer'lar olmasa Windows'un da pazar payı çakılır, net. Xbox tarafında da sıkıntılar vardı geçenlerde haberler görmüştüm pes edip de Xbox Exclusive oyunları PS'e satacaklardı. Kısacası Xbox iyi bir seçenek"ti", artık değil. Bir iki seneye yersiz yurtsuz bırakılması muhtemel. Microsoft her girdiği işe böyle yaptı. İnsanlar yarı yollarda kaldılar.
Öyle bir anlatıyorsun ki Xbox dün girdi. Şuan Xbox uçuyor ama sanırsam haberin yok... Hele ki Türkiye'de Xbox, PS'ten daha iyi bir seçenek.