Yok be menajerlik oyunu ağır değil hocam sizden bir ricam var kameraları tek tek 1 parmağınızla kapatıp dener misiniz Xiaomi'de tek kamera muhabbeti varda öyle iddalar dolanıyor.
O tek kamera muhabbeti Reeder markasında vardı. Xiaomide yok bu tek kamera muhabbeti, çok eski modellerinde veya ucuz modellerde varsa bilmiyorum,yapmazda zaten böyle büyük bir firma.

Son düzenleme:
O tek kamera muhabbeti Reeder markasında vardı. Xiaomi'de yok bu tek kamera muhabbeti, çok eski modellerinde varsa bilmiyorum, yapmazda zaten böyle büyük bir firma.

Vallahi Redmi 12 ile kontrol ettiğimde 1 tanesi gerçek diğerleri fake hatta Tecno telefonlarda'da aynı muhabbet var ve pederin telefonu A13'te kontrol ettim 1 tanesi gerçek diğerleri yok.

Vallahi Redmi 12 ile kontrol ettiğimde 1 tanesi gerçek diğerleri fake hatta Tecno telefonlarda'da aynı muhabbet var ve pederin telefonu A13'te kontrol ettim 1 tanesi gerçek diğerleri yok.
Ya şöyle söyleyeyim üst seviye ve amiral gemilerinde o imkansızdır, çünkü ana kamera, telefoto kamera, geniş açı kamerası ve makro sensöru diye geçiyor her noktası. Öyle bir şey amiral gemilerinde kısacası olmaz olamaz da. Dediğin telefonlarda da varsa eğer böyle bir durum ucuz oldukları içindir, ucuz çöp telefonlarda olur zaten böyle şeyler. Veya yanlış baktın flaş fln olur yani. Kim farkedecek diyip göz boyarlar çok kamerası var diye, bilmeyenlerde alır. Satış stratejisi kısaca. 😅

Bende ilk kez senden duyduğum için şaşırdım yani. Büyük firmalar ucuz veya eski modellerine yapıyor demekki bunu doğruysa eğer.

Son düzenleme:
Yok be menajerlik oyunu ağır değil hocam sizden bir ricam var kameraları tek tek 1 parmağınızla kapatıp dener misiniz Xiaomi'de tek kamera muhabbeti varda öyle iddalar dolanıyor.

O nasıl iddia bilmiyorum ancak denedim. Bu dediğiniz ancak Tecno ve Reeder gibi ucuz markalar da oluyor.

Ilk kez görüyorum bu oyunu. Hiç oyun olduğunu tahmin etmedim, program falan sandım. 😅

Bayağı ağlatan bir oyun hocam. Çoğu telefon daha oyunu sabit 60 FPS bile veremiyor.

Ya şöyle söyleyeyim üst seviye ve amiral gemilerinde o imkansızdır, çünkü ana kamera, telefoto kamera, geniş açı kamerası ve makro sensöru diye geçiyor her noktası. Öyle bir şey amiral gemilerinde kısacası olmaz olamaz da. Dediğin telefonlarda da varsa eğer böyle bir durum ucuz oldukları içindir, ucuz çöp telefonlarda olur zaten böyle şeyler. Veya yanlış baktın flash falan olur yani. Kim fark edecek deyip göz boyarlar çok kamerası var diye, bilmeyenlerde alır. Satış stratejisi kısaca. 😅

Bende ilk kez senden duyduğum için şaşırdım yani. Büyük firmalar ucuz veya eski modellerine yapıyor demek ki bunu doğruysa eğer.

O kadar telefonların söküm videoları var. Bunları da gösteriyorlar. Teknik olarak imkansız.