Normal ve Ultra model geliyor zatende, küçük telefon ben sevmiyorum ele oturmuyor, ultrası desen kamerası büyük olduğu için rahatsız ediyor. O yüzden Pro model düşünüyorum, ve normal 15'ten batarya olarak biraz daha iyi olduğu için.

Diğer markaların düz modeline göre aslında yine güzel bataryası var bence. Fakat orta boyutta bir telefon seviyorsunuz. Ultra almayı çok düşündüm ama sizin dediğiniz gibi kamera adası aşırı rahatsız ediyor. Yoksa kötü falan değil. Sensör boyutu aşırı büyük.

Diğer markaların düz modeline göre aslında yine güzel bataryası var bence. Fakat orta boyutta bir telefon seviyorsunuz. Ultra almayı çok düşündüm ama sizin dediğiniz gibi kamera adası aşırı rahatsız ediyor. Yoksa kötü falan değil. Sensör boyutu aşırı büyük.
Düz modeli de zaten küçücük olmasına rağmen tam donanımlı cihaz olmuş. Gayet alınabilir ama çok küçük işte sıkıntı bu. Ultraların kamera sensörleri gerçekten büyük yani, düz bir zemine koysan eğilimli duruyor, sallanıyor, veyahut rahatsızlık veriyor. Fotoğraf makinesi olarak kullanılacaksa alınabilir veya gündelik kullanım, arkası rahatsız eder baya. Pro tam benlik, umarım gelir ülkeye yoksa yurt dışına kayacağım gibi duruyor.

Şu an Xiaomi 15 serisinde yurt dışı cihaz olarak söylüyorum teknomuazdan bakıyorumda şu an sıkıntılı sinyal vs alamıyorlarmış Türkiye'ye gelirse belki almayı düşünürüm Çin ROM'unda sıkıntı var yani.

Şu an Xiaomi 15 serisinde yurt dışı cihaz olarak söylüyorum teknomuazdan bakıyorumda şu an sıkıntılı sinyal vs alamıyorlarmış Türkiye'ye gelirse belki almayı düşünürüm Çin ROM'unda sıkıntı var yani.

Başka yerden alın. Çünkü herhangi bir sorun yok. Şebekem var ve telefonumda herhangi bir işlem yok. Anakarta işlem uygulanınca burası kırmızı rengine dönüyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20250209_205222.webp
    IMG_20250209_205222.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 72
Server kayıt diyorda acaba ben IMEI bulamazsam onlar kendi IMEI'sini atarsa ondan kaynaklı diye düşünüyorum kendim IMEI versem sıkıntı olmaz diye biliyorum.

Evet doğrudur. Ama yine de dediğim gibi siz ne kadar kendiniz verseniz de yapılan yer eğer güvenilir değil ise verdiğinizi de iki gün son alır başkasına atar. Sonra telefon klona düşünce de tekrar yaptırmak zorunda kalırsınız. 15 serisi için şu an server 200 dolar civarı biliyorum.

Evet doğrudur. Ama yine de dediğim gibi siz ne kadar kendiniz verseniz de yapılan yer eğer güvenilir değil ise verdiğinizi de iki gün son alır başkasına atar. Sonra telefon klona düşünce de tekrar yaptırmak zorunda kalırsınız. 15 serisi için şu an server 200 dolar civarı biliyorum.

Sadece ona IMEI vereceğim kendisi alırken öyle diyor yakında ben bir 15 Pro işini kurcalayım.

@409, sırf merakımdan 11 GB'lık dosyayı indiriyorum modem dosyasına bakmak için.