Sen neye dayanarak söyledin mesela daha iyi olduğunu? İşlemci gücü ile ISP farklı şeyler. HP2'den OVX9000'in daha iyi olduğunu neyle ölçtün mesela neye dayanarak söyledin? Alıp laboratuvarında mikroskopik incelemeler mi yaptın yoksa elinde bunu bilmeni sağlayacak özel bir alet mi var? Ya da gidip internette bu konu hakkında makaleler mi okudun? GSMArena'dan iki saçma örnek alıp da ''Bu daha iyi bence'' diyince daha iyi olmuyor.
S23 Ultra evet Xiaomi 15'ten daha iyi kameraya sahip. Standart 3 sensörüyle de Xiaomi 15'ten daha iyi sonuçlar verir üstüne Xiaomi 15'in yapamadığı zoomu yapar, videoyu çeker. Seninle Xiaomi 15 ve S25 konusunda da tartışmıştık, sana sebepleriyle neden S25'i daha iyi bulduğumu söyledim, bana açıklama bile yapamadın. Kendi ezberlediğin şeyleri kesin kanılarmış gibi anlatıp anlatıp haklıymış gibi takılıyorsun. ''AnTuTu da neymiş?'' diyorsun ki bence haklısın, Geekbench ve 3DMark'a bak diyoruz ses çıkaramıyorsun. Sonra da ''Vay efendim her şey benchmark mı?'' Evet benchmark her şey değil ama çok şey. Ya da bunu söyledikten sonra gelip de adam gibi bir test sonucu ya da başka bir şey atamıyorsun. ''Elinde cihaz var mı?'' diyorum yok diyorsun, her gün kullandığım cihaza yorum yapıyorum ''O öyle değil'' diyorsun. Ben hiçbir markanın distribütörü değilim merak etme. Sadece kendi bildiğim doğruları mantığa sığmayacak öneriler yapmadan yazıyorum. Ve evet son kez hep bir ağızdan: S23 Ultra'nın kamerası Xiaomi 15'ten daha iyi. Sana müsait olduğum bir vakit sürüsüyle örnekle anlatırım neden öyle olduğunu.