Cihazı satın aldığımda üzerinde HyperOS yüklü olarak geldi. Mevcut durumda, HyperOS sürümünde bootloader kilidi doğrudan açılamıyor; bu işlem için Xiaomi Topluluğu'nda en az 30 gün aktif üyelik gerekmektedir. Bu kısıtlamayı aşmanın bir yöntemi var mı? PC üzerinden Mi Unlock Tool ile deneme yaptığımda hata alıyorum. Ek olarak, cihazı Rusya veya Endonezya ROM ile yeniden yapılandırmayı planlıyorum. Bootloader kilidini açmak ve ROM yükleme işlemini sağlıklı bir şekilde tamamlamak için uygulanabilir bir çözüm ya da öneriniz var mı?
Hocam benim bildiğim o sıkıntıyı aşmanın başka bir yolu yok. 30 gün beklemelisiniz. Bende şansa bala izinimi aldım, bugün bootloader kilidini açacağım. Bende Rename Trick 5 ile TR Hyperos 1.0.7'den RUS 2.0.3'e geçiş yapmıştım, Ancak Hyperos 2.0'da bu taktik hala geçerlimi bilmiyorum. Uyguladığım yöntem hesabımda mevcuttur. Buradan rehberime ulaşabilirsiniz

Şimdi şöyle anlatayım samsunglardaki gibi bir Knox olayı yok ama Xiaomi hangi telefonunun Bootloader'i hangi saatte, dakikada hatta saniyesine kadar Cloud serverlerinde tutar yani diyelim Custom ROM attınız ve atmak için Bootloader açman lazım aça açtığın gibi servere kaydoluyor telefonun yani diyelim Bootloader'i kapadın stock ROM attın ve garantiye gönderdin. İlk başta hemen servera bakarlar açılmışmı diye yani sonuç: Sorun çıkar.