dararan Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 683 Çözümler 7 Beğeniler 690 2 Ekim 2024 #1 Sabahları koşu yapıyorum ve düşük bütçeli bileklik bakıyorum. Bir süredir bu iki model arasında kaldım. Benim için hangisi daha iyi olur?
Sabahları koşu yapıyorum ve düşük bütçeli bileklik bakıyorum. Bir süredir bu iki model arasında kaldım. Benim için hangisi daha iyi olur?
Simon 47 Bilgin Konsol Kralı Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 14.335 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 17.008 2 Ekim 2024 #2 Xiaomi daha üstün bu sitede. Huawei Band 7 - Xiaomi Mi Band 7 Karşılaştırması - Epey Epey - Huawei Band 7 - Xiaomi Mi Band 7 özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com
Xiaomi daha üstün bu sitede. Huawei Band 7 - Xiaomi Mi Band 7 Karşılaştırması - Epey Epey - Huawei Band 7 - Xiaomi Mi Band 7 özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com
KS KS dararan Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 683 Çözümler 7 Beğeniler 690 2 Ekim 2024 #3 Simon dedi: Xiaomi daha üstün bu sitede. Huawei Band 7 - Xiaomi Mi Band 7 Karşılaştırması - Epey Epey - Huawei Band 7 - Xiaomi Mi Band 7 özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com Genişletmek için tıkla... Özellik olarak daha çok özelliğe sahip fakat tutarlılık? Tutarlılığı, yazılımı ve bağlantıda ikisi arasından hangisi daha iyidir?
Simon dedi: Xiaomi daha üstün bu sitede. Huawei Band 7 - Xiaomi Mi Band 7 Karşılaştırması - Epey Epey - Huawei Band 7 - Xiaomi Mi Band 7 özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com Genişletmek için tıkla... Özellik olarak daha çok özelliğe sahip fakat tutarlılık? Tutarlılığı, yazılımı ve bağlantıda ikisi arasından hangisi daha iyidir?
HDDKullanıyorum 47 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.620 Makaleler 1 Çözümler 17 Beğeniler 2.651 Yer İstanbul 2 Ekim 2024 #4 dararan dedi: Sabahları koşu yapıyorum ve düşük bütçeli bileklik bakıyorum. Bir süredir bu iki model arasında kaldım. Benim için hangisi daha iyi olur? Genişletmek için tıkla... Xiaomi Band 7 kullanıyorum üzmedi önerebilirim.
dararan dedi: Sabahları koşu yapıyorum ve düşük bütçeli bileklik bakıyorum. Bir süredir bu iki model arasında kaldım. Benim için hangisi daha iyi olur? Genişletmek için tıkla... Xiaomi Band 7 kullanıyorum üzmedi önerebilirim.
Simon 47 Bilgin Konsol Kralı Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 14.335 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 17.008 2 Ekim 2024 #5 dararan dedi: Özellik olarak daha çok özelliğe sahip fakat tutarlılık? Tutarlılığı, yazılımı ve bağlantıda ikisi arasından hangisi daha iyidir? Genişletmek için tıkla... Ben Mİ Band 3 kullandım harika bir bileklikti. Yazılımı da cidden güzeldi. Huawei tarafını bilmiyorum ama Mi Band'ı öneririm.
dararan dedi: Özellik olarak daha çok özelliğe sahip fakat tutarlılık? Tutarlılığı, yazılımı ve bağlantıda ikisi arasından hangisi daha iyidir? Genişletmek için tıkla... Ben Mİ Band 3 kullandım harika bir bileklikti. Yazılımı da cidden güzeldi. Huawei tarafını bilmiyorum ama Mi Band'ı öneririm.
1 1589 Üstün Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 6.019 Makaleler 2 Çözümler 21 Beğeniler 5.024 2 Ekim 2024 #6 dararan dedi: Özellik olarak daha çok özelliğe sahip fakat tutarlılık? Tutarlılığı, yazılımı ve bağlantıda ikisi arasından hangisi daha iyidir? Genişletmek için tıkla... Xiaomi daha iyi. Huawei’nin Health uygulaması şahsen berbat ve bağlantılar düzgün olmuyor…
dararan dedi: Özellik olarak daha çok özelliğe sahip fakat tutarlılık? Tutarlılığı, yazılımı ve bağlantıda ikisi arasından hangisi daha iyidir? Genişletmek için tıkla... Xiaomi daha iyi. Huawei’nin Health uygulaması şahsen berbat ve bağlantılar düzgün olmuyor…
KS KS dararan Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 683 Çözümler 7 Beğeniler 690 3 Ekim 2024 #7 Peki aradaki 300 TL fark Mi Band 7 Pro için değer mi?
Simon 47 Bilgin Konsol Kralı Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 14.335 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 17.008 3 Ekim 2024 #8 dararan dedi: Peki aradaki 300 TL fark Mi Band 7 Pro için değer mi? Genişletmek için tıkla... Bence ya düz 7 al ya da bunu al. Bununla arama da yapabiliyorsun. Xiaomi Redmi Watch 3 Active Akıllı Saat Fiyatı, Yorumları - Trendyol Xiaomi Redmi Watch 3 Active Akıllı Saat yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
dararan dedi: Peki aradaki 300 TL fark Mi Band 7 Pro için değer mi? Genişletmek için tıkla... Bence ya düz 7 al ya da bunu al. Bununla arama da yapabiliyorsun. Xiaomi Redmi Watch 3 Active Akıllı Saat Fiyatı, Yorumları - Trendyol Xiaomi Redmi Watch 3 Active Akıllı Saat yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com