Sabahları koşu yapıyorum ve düşük bütçeli bileklik bakıyorum. Bir süredir bu iki model arasında kaldım. Benim için hangisi daha iyi olur?
Özellik olarak daha çok özelliğe sahip fakat tutarlılık? Tutarlılığı, yazılımı ve bağlantıda ikisi arasından hangisi daha iyidir?Xiaomi daha üstün bu sitede.
Huawei Band 7 - Xiaomi Mi Band 7 Karşılaştırması - Epey
Epey - Huawei Band 7 - Xiaomi Mi Band 7 özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Sabahları koşu yapıyorum ve düşük bütçeli bileklik bakıyorum. Bir süredir bu iki model arasında kaldım. Benim için hangisi daha iyi olur?
Ben Mİ Band 3 kullandım harika bir bileklikti. Yazılımı da cidden güzeldi. Huawei tarafını bilmiyorum ama Mi Band'ı öneririm.Özellik olarak daha çok özelliğe sahip fakat tutarlılık? Tutarlılığı, yazılımı ve bağlantıda ikisi arasından hangisi daha iyidir?
Xiaomi daha iyi. Huawei’nin Health uygulaması şahsen berbat ve bağlantılar düzgün olmuyor…Özellik olarak daha çok özelliğe sahip fakat tutarlılık? Tutarlılığı, yazılımı ve bağlantıda ikisi arasından hangisi daha iyidir?
Bence ya düz 7 al ya da bunu al. Bununla arama da yapabiliyorsun.Peki aradaki 300 TL fark Mi Band 7 Pro için değer mi?