KS KS 4 4284 Uzman Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.485 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.678 13 Mayıs 2024 #91 hursitwww dedi: Eğer hâlâ görmüyor ise bu konudaki linkten driver'ı indirin ve gösterildiği gibi yükleyin. Kesin olarak görmesi gerekiyor. Link: Rehber - Redmi Note 10S Driver Kurulumu Resimli Anlatım Şu an sistem zaten tamamen çöktüğü için alınacak yedeğin bir anlamı olmaz maalesef. Genişletmek için tıkla... o Android yazısı sadece fastbootta çıkıyor ne yapacağım?
hursitwww dedi: Eğer hâlâ görmüyor ise bu konudaki linkten driver'ı indirin ve gösterildiği gibi yükleyin. Kesin olarak görmesi gerekiyor. Link: Rehber - Redmi Note 10S Driver Kurulumu Resimli Anlatım Şu an sistem zaten tamamen çöktüğü için alınacak yedeğin bir anlamı olmaz maalesef. Genişletmek için tıkla... o Android yazısı sadece fastbootta çıkıyor ne yapacağım?
hursitwww Uzman Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 151 Makaleler 1 Beğeniler 160 13 Mayıs 2024 #92 Şimdi fark ettim Scatter dosyasını eklememişsiniz. Şu an yüklenecek bir rom gözükmediği için yükleme yapamaz.
Şimdi fark ettim Scatter dosyasını eklememişsiniz. Şu an yüklenecek bir rom gözükmediği için yükleme yapamaz.
KS KS 4 4284 Uzman Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.485 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.678 13 Mayıs 2024 #93 hursitwww dedi: Şimdi fark ettim Scatter dosyasını eklememişsiniz. Şu an yüklenecek bir rom gözükmediği için yükleme yapamaz. Genişletmek için tıkla... oraya eklemeden önce cihazı görüyor mu diye bakayım dedim mediatek yazan yerde işlemci ismi yazması gerekmiyor mu?
hursitwww dedi: Şimdi fark ettim Scatter dosyasını eklememişsiniz. Şu an yüklenecek bir rom gözükmediği için yükleme yapamaz. Genişletmek için tıkla... oraya eklemeden önce cihazı görüyor mu diye bakayım dedim mediatek yazan yerde işlemci ismi yazması gerekmiyor mu?
hursitwww Uzman Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 151 Makaleler 1 Beğeniler 160 13 Mayıs 2024 #94 Scatter eklendikten sonra bu şekilde gözükecek. 4284 dedi: oraya eklemeden önce cihazı görüyor mu diye bakayım dedim mediatek yazan yerde işlemci ismi yazması gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. İlk olarak scatter eklenir. Onun sayesinde işlemci logosu sol tarafta belirir.
Scatter eklendikten sonra bu şekilde gözükecek. 4284 dedi: oraya eklemeden önce cihazı görüyor mu diye bakayım dedim mediatek yazan yerde işlemci ismi yazması gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. İlk olarak scatter eklenir. Onun sayesinde işlemci logosu sol tarafta belirir.
KS KS 4 4284 Uzman Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.485 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.678 13 Mayıs 2024 #95 hursitwww dedi: Eki Görüntüle 46004 Scatter eklendikten sonra bu şekilde gözükecek. Genişletmek için tıkla... tamamdır o zaman romu yanlışlıkla silmiştim yükleyip deniyorum. vede bu ne oluyor şu an blom modda.
hursitwww dedi: Eki Görüntüle 46004 Scatter eklendikten sonra bu şekilde gözükecek. Genişletmek için tıkla... tamamdır o zaman romu yanlışlıkla silmiştim yükleyip deniyorum. vede bu ne oluyor şu an blom modda.
hursitwww Uzman Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 151 Makaleler 1 Beğeniler 160 13 Mayıs 2024 #96 4284 dedi: tamamdır o zaman romu yanlışlıkla silmiştim yükleyip deniyorum. Genişletmek için tıkla... Sorun değil bekliyorum. 4284 dedi: tamamdır o zaman romu yanlışlıkla silmiştim yükleyip deniyorum. Eki Görüntüle 46005 vede bu ne oluyor şu an blom modda. Genişletmek için tıkla... Cihazı görüyor endişe etmenize gerek yok. Sağlıklı bir yükleme yapılabilir.
4284 dedi: tamamdır o zaman romu yanlışlıkla silmiştim yükleyip deniyorum. Genişletmek için tıkla... Sorun değil bekliyorum. 4284 dedi: tamamdır o zaman romu yanlışlıkla silmiştim yükleyip deniyorum. Eki Görüntüle 46005 vede bu ne oluyor şu an blom modda. Genişletmek için tıkla... Cihazı görüyor endişe etmenize gerek yok. Sağlıklı bir yükleme yapılabilir.
KS KS 4 4284 Uzman Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.485 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.678 13 Mayıs 2024 #97 hursitwww dedi: Sorun değil bekliyorum. Cihazı görüyor endişe etmenize gerek yok. Sağlıklı bir yükleme yapılabilir. Genişletmek için tıkla... sizide yordum hocam gece gece kusuruma bakmayın tekrardan inşallah inecek 10 dakikadan.
hursitwww dedi: Sorun değil bekliyorum. Cihazı görüyor endişe etmenize gerek yok. Sağlıklı bir yükleme yapılabilir. Genişletmek için tıkla... sizide yordum hocam gece gece kusuruma bakmayın tekrardan inşallah inecek 10 dakikadan.
hursitwww Uzman Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 151 Makaleler 1 Beğeniler 160 13 Mayıs 2024 #98 4284 dedi: Eki Görüntüle 46006 sizide yordum hocam gece gece kusuruma bakmayın tekrardan inşallah inecek 10 dakikadan. Genişletmek için tıkla... Sorun değil hocam maksat işiniz çözülsün. Yarına telefonsuz kalmayın.
4284 dedi: Eki Görüntüle 46006 sizide yordum hocam gece gece kusuruma bakmayın tekrardan inşallah inecek 10 dakikadan. Genişletmek için tıkla... Sorun değil hocam maksat işiniz çözülsün. Yarına telefonsuz kalmayın.
KS KS 4 4284 Uzman Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.485 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.678 13 Mayıs 2024 #99 hursitwww dedi: Sorun değil hocam maksat işiniz çözülsün. Yarına telefonsuz kalmayın. Genişletmek için tıkla... inşallah saat 3e kadar hallolur heralde olmazsada sim kartı söker başka bir telefonla idare ederim.
hursitwww dedi: Sorun değil hocam maksat işiniz çözülsün. Yarına telefonsuz kalmayın. Genişletmek için tıkla... inşallah saat 3e kadar hallolur heralde olmazsada sim kartı söker başka bir telefonla idare ederim.
hursitwww Uzman Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 151 Makaleler 1 Beğeniler 160 13 Mayıs 2024 #100 Eğer işlemi yaparken Authentication File hatası verirse options kısmından sağdaki Check LIB DA match tikini kaldırın. Şimdiden söyleyeyim. Ayrıca ekleyeceğiniz scatter dosyası da romda images klasörünün içinde bulunuyor.
Eğer işlemi yaparken Authentication File hatası verirse options kısmından sağdaki Check LIB DA match tikini kaldırın. Şimdiden söyleyeyim. Ayrıca ekleyeceğiniz scatter dosyası da romda images klasörünün içinde bulunuyor.