KS KS 4 4284 Uzman Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.485 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.678 13 Mayıs 2024 #41 hursitwww dedi: Çıkarabilirsiniz. İşlem sonlanamaz aksi halde. Genişletmek için tıkla... çıkardım fastboot ekranına giriyor.
hursitwww dedi: Çıkarabilirsiniz. İşlem sonlanamaz aksi halde. Genişletmek için tıkla... çıkardım fastboot ekranına giriyor.
4 409 Üstün Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.336 Makaleler 3 Çözümler 28 Beğeniler 2.777 13 Mayıs 2024 #42 4284 dedi: 30 dakika oldu neden bu kadar uzun sürdüki? Eki Görüntüle 45968 Genişletmek için tıkla... Tel patlamış. 30 yıllık bilgisayarla bile atsan şu işlem taş çatlasın 10 dakika sürer. Platform Tools ile dene. Olmazsa brom mode.
4284 dedi: 30 dakika oldu neden bu kadar uzun sürdüki? Eki Görüntüle 45968 Genişletmek için tıkla... Tel patlamış. 30 yıllık bilgisayarla bile atsan şu işlem taş çatlasın 10 dakika sürer. Platform Tools ile dene. Olmazsa brom mode.
KS KS 4 4284 Uzman Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.485 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.678 13 Mayıs 2024 #43 409 dedi: Tel patlamış. 30 yıllık bilgisayarla bile atsan şu işlem taş çatlasın 10 dakika sürer. Genişletmek için tıkla... nasıl oluyor hocam o? yani patlamak donanım mı bozulmuş?
409 dedi: Tel patlamış. 30 yıllık bilgisayarla bile atsan şu işlem taş çatlasın 10 dakika sürer. Genişletmek için tıkla... nasıl oluyor hocam o? yani patlamak donanım mı bozulmuş?
hursitwww Uzman Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 151 Makaleler 1 Beğeniler 160 13 Mayıs 2024 #44 4284 dedi: çıkardım fastboot ekranına giriyor. Genişletmek için tıkla... Bootloader kilidinin kapalı olup olmadığını anlayamıyorsun o halde. MTK Client ile kilidi açabilirsin.
4284 dedi: çıkardım fastboot ekranına giriyor. Genişletmek için tıkla... Bootloader kilidinin kapalı olup olmadığını anlayamıyorsun o halde. MTK Client ile kilidi açabilirsin.
KS KS 4 4284 Uzman Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.485 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.678 13 Mayıs 2024 #45 USB'den çıkardım fastboot ekranı geliyor acaba direkt mi flash ile aynı hatayı yapmadan yüklesem mi? hursitwww dedi: Bootloader kilidinin kapalı olup olmadığını anlayamıyorsun o halde. MTK Client ile kilidi açabilirsin. Genişletmek için tıkla... telefonu açma tuşuyla açtım açık kilit vardı sanırım rahatlayabilirim.
USB'den çıkardım fastboot ekranı geliyor acaba direkt mi flash ile aynı hatayı yapmadan yüklesem mi? hursitwww dedi: Bootloader kilidinin kapalı olup olmadığını anlayamıyorsun o halde. MTK Client ile kilidi açabilirsin. Genişletmek için tıkla... telefonu açma tuşuyla açtım açık kilit vardı sanırım rahatlayabilirim.
hursitwww Uzman Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 151 Makaleler 1 Beğeniler 160 13 Mayıs 2024 #46 4284 dedi: USB'den çıkardım fastboot ekranı geliyor acaba direkt mi flash ile aynı hatayı yapmadan yüklesem mi? Genişletmek için tıkla... Deneyebilirsiniz lakin işlemin başarılı olma ihtimali düşük. İçinizde kalmasın. Zaten diğer türlü kurtaracağız cihazı.
4284 dedi: USB'den çıkardım fastboot ekranı geliyor acaba direkt mi flash ile aynı hatayı yapmadan yüklesem mi? Genişletmek için tıkla... Deneyebilirsiniz lakin işlemin başarılı olma ihtimali düşük. İçinizde kalmasın. Zaten diğer türlü kurtaracağız cihazı.
4 409 Üstün Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.336 Makaleler 3 Çözümler 28 Beğeniler 2.777 13 Mayıs 2024 #47 4284 dedi: telefonu açma tuşuyla açtım açık kilit vardı sanırım rahatlayabilirim. Genişletmek için tıkla... Erken konuşmamak gerek. Parti flashlamazsa daha büyük sıkıntı.
4284 dedi: telefonu açma tuşuyla açtım açık kilit vardı sanırım rahatlayabilirim. Genişletmek için tıkla... Erken konuşmamak gerek. Parti flashlamazsa daha büyük sıkıntı.
KS KS 4 4284 Uzman Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.485 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.678 13 Mayıs 2024 #48 409 dedi: Erken konuşmamak gerek. Parti flashlamazsa daha büyük sıkıntı. Genişletmek için tıkla... o ne oluyor?
409 dedi: Erken konuşmamak gerek. Parti flashlamazsa daha büyük sıkıntı. Genişletmek için tıkla... o ne oluyor?
hursitwww Uzman Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 151 Makaleler 1 Beğeniler 160 13 Mayıs 2024 #49 4284 dedi: USB'den çıkardım fastboot ekranı geliyor acaba direkt mi flash ile aynı hatayı yapmadan yüklesem mi? telefonu açma tuşuyla açtım açık kilit vardı sanırım rahatlayabilirim. Genişletmek için tıkla... Mi flash tool yerine doğrudan SP Flash Tool da deneyebilirsiniz. Daha sağlıklı gerçekleştirebiliriz işlemleri.
4284 dedi: USB'den çıkardım fastboot ekranı geliyor acaba direkt mi flash ile aynı hatayı yapmadan yüklesem mi? telefonu açma tuşuyla açtım açık kilit vardı sanırım rahatlayabilirim. Genişletmek için tıkla... Mi flash tool yerine doğrudan SP Flash Tool da deneyebilirsiniz. Daha sağlıklı gerçekleştirebiliriz işlemleri.
KS KS 4 4284 Uzman Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.485 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.678 13 Mayıs 2024 #50 hursitwww dedi: Deneyebilirsiniz lakin işlemin başarılı olma ihtimali düşük. İçinizde kalmasın. Zaten diğer türlü kurtaracağız cihazı. Genişletmek için tıkla... ben genede attığınız mtk rehberini önceden uygulayım o zaman. hursitwww dedi: Mi flash tool yerine doğrudan SP Flash Tool da deneyebilirsiniz. Daha sağlıklı gerçekleştirebiliriz işlemleri. Genişletmek için tıkla... peki hocam o programdada mi flash tooldaki gibi o işaretli gelen vb şeyler var mı dikkat etmem gerekenler neler?
hursitwww dedi: Deneyebilirsiniz lakin işlemin başarılı olma ihtimali düşük. İçinizde kalmasın. Zaten diğer türlü kurtaracağız cihazı. Genişletmek için tıkla... ben genede attığınız mtk rehberini önceden uygulayım o zaman. hursitwww dedi: Mi flash tool yerine doğrudan SP Flash Tool da deneyebilirsiniz. Daha sağlıklı gerçekleştirebiliriz işlemleri. Genişletmek için tıkla... peki hocam o programdada mi flash tooldaki gibi o işaretli gelen vb şeyler var mı dikkat etmem gerekenler neler?