Xiaomi Redmi Note 10S telefon açılışta döngüye giriyor

USB'den çıkardım fastboot ekranı geliyor acaba direkt mi flash ile aynı hatayı yapmadan yüklesem mi?

Bootloader kilidinin kapalı olup olmadığını anlayamıyorsun o halde. MTK Client ile kilidi açabilirsin.
telefonu açma tuşuyla açtım açık kilit vardı sanırım rahatlayabilirim.

USB'den çıkardım fastboot ekranı geliyor acaba direkt mi flash ile aynı hatayı yapmadan yüklesem mi?
Deneyebilirsiniz lakin işlemin başarılı olma ihtimali düşük. İçinizde kalmasın. Zaten diğer türlü kurtaracağız cihazı.

telefonu açma tuşuyla açtım açık kilit vardı sanırım rahatlayabilirim.
Mi flash tool yerine doğrudan SP Flash Tool da deneyebilirsiniz. Daha sağlıklı gerçekleştirebiliriz işlemleri.

Deneyebilirsiniz lakin işlemin başarılı olma ihtimali düşük. İçinizde kalmasın. Zaten diğer türlü kurtaracağız cihazı.
ben genede attığınız mtk rehberini önceden uygulayım o zaman.

Mi flash tool yerine doğrudan SP Flash Tool da deneyebilirsiniz. Daha sağlıklı gerçekleştirebiliriz işlemleri.
peki hocam o programdada mi flash tooldaki gibi o işaretli gelen vb şeyler var mı dikkat etmem gerekenler neler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…