çıkardım fastboot ekranına giriyor.
Detaylar
Kim cevapladı?30 dakika oldu neden bu kadar uzun sürdüki?
Eki Görüntüle 45968
Tel patlamış. 30 yıllık bilgisayarla bile atsan şu işlem taş çatlasın 10 dakika sürer. Platform Tools ile dene. Olmazsa brom mode.
nasıl oluyor hocam o? yani patlamak donanım mı bozulmuş?Tel patlamış. 30 yıllık bilgisayarla bile atsan şu işlem taş çatlasın 10 dakika sürer.
hursitwww
Uzman
- Makaleler
- 1
Bootloader kilidinin kapalı olup olmadığını anlayamıyorsun o halde. MTK Client ile kilidi açabilirsin.
USB'den çıkardım fastboot ekranı geliyor acaba direkt mi flash ile aynı hatayı yapmadan yüklesem mi?
telefonu açma tuşuyla açtım açık kilit vardı sanırım rahatlayabilirim.Bootloader kilidinin kapalı olup olmadığını anlayamıyorsun o halde. MTK Client ile kilidi açabilirsin.
hursitwww
Uzman
- Makaleler
- 1
Deneyebilirsiniz lakin işlemin başarılı olma ihtimali düşük. İçinizde kalmasın. Zaten diğer türlü kurtaracağız cihazı.USB'den çıkardım fastboot ekranı geliyor acaba direkt mi flash ile aynı hatayı yapmadan yüklesem mi?
Erken konuşmamak gerek. Parti flashlamazsa daha büyük sıkıntı.telefonu açma tuşuyla açtım açık kilit vardı sanırım rahatlayabilirim.
o ne oluyor?Erken konuşmamak gerek. Parti flashlamazsa daha büyük sıkıntı.
hursitwww
Uzman
- Makaleler
- 1
Mi flash tool yerine doğrudan SP Flash Tool da deneyebilirsiniz. Daha sağlıklı gerçekleştirebiliriz işlemleri.USB'den çıkardım fastboot ekranı geliyor acaba direkt mi flash ile aynı hatayı yapmadan yüklesem mi?
telefonu açma tuşuyla açtım açık kilit vardı sanırım rahatlayabilirim.
ben genede attığınız mtk rehberini önceden uygulayım o zaman.Deneyebilirsiniz lakin işlemin başarılı olma ihtimali düşük. İçinizde kalmasın. Zaten diğer türlü kurtaracağız cihazı.
peki hocam o programdada mi flash tooldaki gibi o işaretli gelen vb şeyler var mı dikkat etmem gerekenler neler?Mi flash tool yerine doğrudan SP Flash Tool da deneyebilirsiniz. Daha sağlıklı gerçekleştirebiliriz işlemleri.
Yeni konular
-
-
FINAL FANTASY I-II-III-IV-V-VI PIXEL REMASTER Türkçe Yama - 2026
- Patriots Çeviri
-
-
-
Ev ve Yaşam My Rabbit deterjanlarda ikinci ürün 100 TL kampanyası
- Işıklımışıklı
-
Elektronik Xiaomi 20.000 mAh 33W powerbank, Troy karta özel 899 TL